Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 19. 08:03, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp május 20-tól

Heti horoszkóp május 20-tól

Kos:

Előfordulhat, hogy rokon miatt alakul ki váratlan pénzügyi helyzet az életedben, de még ha átmeneti nehézségek is várnak rád, támogasd őt! Ezen a héten kommunikációs zavarok léphetnek fel, ami miatt idegtépő helyzetbe kerülhetsz. A szerelmi viszonyokban úgy érezheted, mintha az adok-kapok nem lenne egyensúlyban. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának.

Bika:
Ha külföldre utazol, akkor jóval több pénzt vigyél magaddal, mint ahogyan azt tervezted. Ha viszont most fizetsz be későbbi külföldi utazást, akkor fel kell készülnöd arra, hogy a dolgok másként alakulnak majd, mint ahogy az most látszik. A munkában, megélhetésben sikeres lehetsz, a kedved szerint alakul majd minden. A házasságokban, régi együttélésekben a társad gondolatai a pénz körül foroghatnak.

Ikrek:
A munkában, megélhetésben átláthatatlan helyzet jöhet létre. Emellett vigyázz a körülötted lévő emberekkel is: előfordulhat, hogy valaki még a csillagokat is lehazudja az égről, ezért rendkívül óvatosnak kell lenned, és amit hallasz, azt érdemes elosztanod kettővel. Ha pénzről van szó, akkor jól tudod képviselni a saját érdekeidet. A házasságokban, régi együttélésekben a társad kevésbé elfogadó, ez problémát okozhat.

Rák:
Nem érdemes ezen a héten a jövővel foglalkoznod. Nincs értelme terveket készíteni, mert a dolgok később másként alakulhatnak, mint ahogyan ez most látszik. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad nehézkesebb, kevésbé elfogadó, emiatt olyan probléma alakulhat ki köztetek, amelyet képtelenség most kezelni, vagy megoldani. A kapcsolataidnak nagy hasznát veheted most!

Oroszlán:
A megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyekre nem számítasz, ennek ellenére kellemes meglepetésként érhetnek. Valaki viszont a háttérben aknásíthatja a terepet, ezért nagyon meg kell nézned, hogy kit avatsz a bizalmadba, mert könnyen visszaélhetnek azzal, amit mondasz. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt hirtelen kétségbe esel. Ne aggódj, ez a helyzet sem tart örökké.

Szűz:
Ha nincs munkád, akkor ebben az időszakban nem érdemes állást keresned, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz. Ha a dolgozó emberek táborát erősíted, a munkahelyeden lehetnek olyanok, akiknek a viselkedése most különösen kiborít. Megeshet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amivel nem értesz egyet. A saját érdekedben jobb, ha nem adsz hangot a véleményednek. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt szorongóbbá válhatsz. Beszélj vele őszintén!

Mérleg:
A kollégák között van olyan személy, akinek a stílusa vagy a mondandója miatt még a nem létező szőrszálaid is az égnek állnak. Lehet, hogy olyan pletyka jut a füledbe, amiből egyetlen szó sem igaz. Rokon viselkedése miatt is nehezebbnek érezheted az életet. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz. A munkában sikert sikerre halmozhatsz.

Skorpió:
Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan esemény történik, ami miatt szorongóvá válsz. Megeshet, hogy extrém elvárásoknak kell megfelelned, emiatt pedig az idegeid megfeszülnek. Ne aggódj, mert a sors olyan helyzetet teremthet, amely a hasznodra lesz, és még a lehetetlennek tűnő dolgok is lehetségessé válhatnak. A szerelemben megeshet, hogy csalódást kell elszenvedned…

Nyilas:
A munkahelyeden olyan váratlan esemény alakulhat ki, ami miatt egyik ámulatból a másikba esel majd. De az is lehet, hogy kolléga mond olyan dolgokat, amelyek miatt másként látod a saját helyzetedet. A házasságokban, régi együttélésekben a társad viselkedése előtt talán döbbenten állsz, és elfogadhatatlannak tartod azt, amit mond, amit szeretne. Ez nehézséget okozhat kettőtök között..

Bak:
Még az is lehet, hogy a boldogság kék madara telepedik a válladra. Talán olyan valakivel hoz össze a sors, akivel bátran tervezgetheted a közös jövőt. Ám most az is megeshet, hogy a meglévő kapcsolatok komolyra fordulnak. Pénzügyek terén is mázlista lehetsz, mert olyan bevételre tehetsz szert, amelyet talán a legmerészebb álmodban sem mertél gondolni. Légy óvatos, valaki a környezetedben úgy hazudhat, mint a vízfolyás…

Vízöntő:
Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel ezen a héten konfliktusba kerülhetsz. Szerencsére tudsz rá hatni, hiszen a rábeszélő képességed fantasztikus. Rokonnal kapcsolatban olyan váratlan esemény történhet, amely nagyon meglep. Most még olyan kollégával is jól kijöhetsz, aki talán korábban olyan dolgot tett vagy mondott, ami előtt döbbenten álltál. A pénzedre és az értékeidre jobban vigyázz!

Halak:
Olyan hír juthat a füledbe, ami miatt örömödben fülig érhet a szád. Rokonnal vagy ingatlannal kapcsolatban nagyobb erőfeszítéseket kellene tenned, még akkor is, ha ez most a nehezedre esik. Megtörténhet, hogy a munkahelyeden a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy azt korábban elképzelted. Váratlan találkozás miatt feldobottnak érezheted magad.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.