Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. November 11. 09:15, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp november 12-től

Heti horoszkóp november 12-től

Lássuk, mit ígérnek a csillagok:

Kos:

Olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. Próbáld meg visszafogni magad, és a saját érdekedben, mielőtt megszólalsz, számolj el tízig, így kerülheted el, hogy önmagadat hozd kellemetlen helyzetbe. Utazás másként alakulhat, mint ahogyan tervezted. A pénzedre és az értéktárgyaidra jobban kellene vigyáznod.

Bika:
Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint ezen a héten: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ne sajnáld a pénzt olyan dolgokra, amelyek az egészséged megőrzését, vagy a gyógyulásodat szolgálják. Egy titok juthat a tudomásodra, amely miatt olyan döbbenet lehet úrrá rajtad, hogy talán még az állad is leesik a csodálkozástól. A baráti kapcsolatoknak nagy hasznát veheted.

Ikrek:
Ezen a héten annyi lehet az irigyed, mint égen a csillag. Különösen, hogy a munkában, megélhetésben az egzisztenciádban olyan helyzet jön létre, amellyel a korábban befektetett energiának szüretelheted le a gyümölcsét. A házasságokban, régi párkapcsolatokban nehezen kezelhető helyzet alakulhat ki. Felbukkanhat az exed, aki miatt feldobottságot érezhetsz.

Rák:
Teher alatt nő a pálma! – ez lehet ennek a hétnek a jelmondata. Annyi feladat szakadhat a nyakadba, hogy alig győzöd. Ráadásul megtörténhet, hogy kolléga helyett is neked kell dolgozni, vagy valaki miatt tarthatod a hátad. Olyan személy bukkanhat fel váratlanul a színen, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét. A munkahelyeden nagy változásokra van kilátás…

Oroszlán:
Egyszerűen annyira torkig lehetsz, hogy a távozás, a szakítás gondolata is megfordul a fejedben. Az sem kizárt, hogy ez egy olyan új dolgok bevezetése miatt jut az eszedbe, amivel nagyon nem értesz egyet. Ha orvosi vizsgálatra, vagy beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, jó kezekben lehetsz. Ha szülő vagy, gyermeked miatt most eheted a kefét…

Szűz:
A héten a legfontosabb, hogy a pénzedre, az értéktárgyaidra jobban vigyázz. Megtörténhet, hogy váratlanul alakul ki olyan helyzet, amely miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításához. Viszont rokonra nagy hatást gyakorolhatsz, aki azt teheti, amit te jónak tartasz. A régi párkapcsolatokban kiáshatjátok a csatabárdot.

Mérleg:
Olyan helyzet jöhet létre, aminek hatására úgy érezheted, táncot járhatnak az idegeiden. De az is előfordulhat, hogy a dolgok másként alakulnak, amint ahogyan eddig megszoktad. A házasságokban, régi párkapcsolatokban úgy érezheted, mintha a társad furcsán viselkedne. Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint ezen a héten: aki keres, az talál. Vagyis ne kutass a párod cuccai között.

Skorpió:
Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt olyan kiadásra kerülhet sor, amelyre nem számítottál. Az is megeshet, hogy a gyerkőcöd füllent neked, ezért itt az ideje egy komolyabb beszélgetésnek. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad olyan dologgal állhat elő, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. A baráti kapcsolatoknak nagyobb hasznát veheted.

Nyilas:
Nagyon oda kell figyelned arra, mit mondasz, mert valakinek akaratlanul a tyúkszemére léphetsz, amiből óriási botrányra van kilátás. A munkahelyeden olyan elvárásoknak kell megfelelni, vagy olyan dolgok kerülhetnek terítékre, amellyel talán nem értesz egyet. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhatsz. Felbukkanhat az exed, aki jól felidegesíthet.

Bak:
Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal óvatosabb. Mindez a kommunikációra is vonatkozhat, nagyon meg kell gondolnod, hogy kinek, mit mondasz. Olyan valakivel is találkozhatsz, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha nem akarsz szakítani, akkor sokkal toleránsabbnak kell lenned, mint eddig, bármikor.

Vízöntő:
Akinek olyan barátja van, mint neked, annak nincs is szüksége ellenségre. De az is előfordulhat, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki miatt kötél idegekre lesz szükséged. A pénzedre jobban kellene ügyelned, mert figyelmetlenség miatt olyan kiadásra kerülhet sor, amelyet egyébként elkerülhetnél. Balesetveszélyesebb ez a hét, légy sokkal körültekintőbb. Utazás során szerencsés lehetsz.

Halak:
Általában nehezebb téged kihozni a sodrodból, de ez most valakinek könnyedén sikerülhet. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert így kerülheted el, hogy olyasmit tegyél, ami miatt később a fejedet akár a falba is verheted. Megeshet, hogy munkahelyváltáson gondolkodhatsz, még akkor is, ha jelenleg új a munkahelyed. Egészségedre jobban ügyelj, ha beteg vagy, kúráld magad.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.