Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Szeptember 16. 06:52, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp szeptember 17-től

Heti horoszkóp szeptember 17-től

Nézzük, mit ígérnek a csillagok erre a hétre:

Kos:

Összességében pompás heted lesz, mert több dolog alakulhat a kedved szerint. Mivel nagyon jól tudod képviselni most a saját érdekeidet, ezért ha vannak terveid, azokat most kellene előadni, mert mindazt elérheted, amit csak akarsz. Kopogtathat a múlt is az ajtódon: olyan emberek juthatnak az eszedbe, akik korábban fontos szerepet játszhattak az életedben. Balesetveszélyes a hét, légy óvatos.

Bika:
A munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Még az is lehet, hogy egy régi téma kerül ismét terítékre, amelynek a végére most pont kerülhet. A házasságok, régi együttélések akkor működhetnek jól, ha adsz a társadnak némi szabadságot. A szerelmi kapcsolatokban szükség van arra, hogy meghallgasd a társad, de tanácsot ne adj neki.

Ikrek:
Összességében kellemesnek ígérkezhet ez a hét, hiszen olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Ha külföldre utazol, vagy hosszabb utazáson veszel részt, akkor a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt tervezted. A házasságokat, régi párkapcsolatokat a társad pénzhez való hozzáállása teheti átmenetileg nehezebbé.

Rák:
Kommunikációs problémák merülhetnek fel ezen a héten, ezért nagyon fontos, hogy mielőtt megszólalsz, elszámolj legalább hétig. Így elkerülheted, hogy olyat mondj, amit később megbánhatsz. A szerelem egén is viharfelhők tornyosulhatnak. Ugyan szakításra nem kerülhet sor, viszont mosolyszünetre annál inkább. Egészségedre, testi épségedre ügyelj sokkal jobban.

Oroszlán:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban átmenetileg feszült helyzet jöhet létre. Még az is megeshet, hogy egy korábbi probléma miatt nyílik ki a kisbicska a zsebedben. Egyszer minden elmúlik, ennek a gondnak most inthetsz búcsút. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Kollégát azonban ne avasd be a magánéletednek a rejtelmeibe, ne essék szó pénzről sem.

Szűz:
A szerelmi kapcsolatokban elsősorban a társad viselkedése miatt jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. De az is megeshet, hogy a kedvesed most kevésbé nyitott, makacsul ragaszkodhat még olyan dologhoz is, amelynek lejárt az ideje. A munkahelyeden felmerülhet ismét egy régi probléma, amelyet könnyedén megoldhatsz. Az egészségedre, a testi épségedre sokkal jobban kellene ügyelned.

Mérleg:
Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Olyan dolog is a tudomásodra juthat, amely miatt hirtelen leeshet a csodálkozástól az állad. De az is előfordulhat, hogy olyan fantasztikus lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely rendkívül jó hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre. A szerelmi viszonyokban hirtelen jöhet létre egy olyan probléma, amely nem először ütheti fel a fejét.

Skorpió:
Minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre, hiszen egymást érhetik azok a helyzetek, amelyek miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Rokonnal szemben nagyobb távolságot kellene tartanod, illetve ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésekor jöhet létre nehezebben kezelhető szituáció. Anyagi helyzetekben pozitív irányú változás történhet, méghozzá hosszabb távon.

Nyilas:
Ezen a héten összébb kellene húznod a nadrágszíjat, és szigorúan csak arra kiadni, amire nagyon muszáj. Nagyon fontos, ha pénzről vagy megélhetésről van szó, hogy betartsd a szabályokat, mert ellenőrzésre van kilátás. Ha hosszabb utazásra készülsz, akkor minden okod meg lehet az örömre, mert a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Ha szülő vagy, gyermekedre büszke lehetsz.

Bak:
Nem kedvez az idő hosszabb, nagyobb utazásnak. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor saját magadat hozhatod nehezebben kezelhető helyzetbe. Ha jogi problémád van, érdemes lenne peren kívül megegyezni. A héten a könyvelésed kiadás oldala mozgásba lendülhet, ám a bevétel még intenzívebb mozgást mutathat. Éppen ezért, jó lenne, ha az anyagiak tabu téma lenne.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Megeshet, hogy olyan ajánlattal találnak meg, amely nagyon jó hatással lehet hosszabb távon az anyagi helyzetedre. Az is előfordulhat, hogy a felettesed olyan dolgot akar, amivel te nem értesz egyet. Nincs értelme főnököddel szembeszállni, inkább alkalmazkodj.

Halak:
Utazás során kisebb-nagyobb bosszúság érhet. De az is lehet, hogy olyan valakit sodor utadba az élet, akinek a viselkedése miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Ha nem engeded, hogy az indulat elvakítson, akkor ebből a szituációból nagyon sokat tanulhatsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak munkahelyi problémája akadhat, amelynek a végére pont kerülhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.