Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. December 07. 08:10, csütörtök | Bulvár

Hirtelen leváltották Tatár Csillát

Hirtelen leváltották Tatár Csillát

Új műsorvezető páros érkezik A Dalba Tatár Csilla és Harsányi Levente helyére. Így a műsorvezető feladat nélkül maradhat.

Műsor nélkül kezdi az új évet Tatár Csilla, a tévést ugyanis kollégájával, Harsányi Leventével együtt váratlanul leváltották

A megszokott páros helyett pedig Rátonyi Kriszta és a győri Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie vezeti majd A Dalt.

A Bors megpróbálta megtudni a változás miértjét. “Minden sikeres műsor megújul időnként és ez nem csak a díszletet, hanem a műsorvezetőket is érinti. Nincs mögötte semmi más” –reagált MTVA sajtóosztálya, ám arra nem válaszoltak, hogy látható lesz-e más műsorban a műsorvezető.

Tatár Csilla a nyilatkozata szerint nem bánkódik. “Ez az élet rendje, szerintem jót fog tenni a műsornak egy kis frissítés. Örülök Krisztáéknak és remélem, hogy majd a nézők is szeretni fogják őket” – mondta a műsorvezető, aki bízik benne, hogy a közmédia a továbbiakban is foglalkoztatja majd. “Vannak tervek, de ezek még megbeszélés alatt állnak, így biztosat még nem tudok mondani, de egyáltalán nem vagyok elkeseredve” – tette hozzá.

Forrás, főkép: nlcafé

Freddie kép: mediaklikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára