Városlista
2019. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2018. Május 28. 07:04, hétfő | Belföld

Horror: Másfél éves kislányát szurkálta össze

Horror: Másfél éves kislányát szurkálta össze

Összeszurkált az apja egy másfél éves kislányt Lajosmizsén. Legalább négyszer szúrta meg.

A nagymama orvoshoz vitte a gyereket, de azt hazudta, hogy üvegbe esett. A háziorvos ezt nemcsak elhitte, hanem haza is küldte őket, mondván nincs komoly baj.

Úgy tudni, hogy az akkor 31 éves T. József akkor már negyedik napja drogozott, hallucinált, majd magából kifordulva megragadta a másnapi disznóvágáshoz kikészített kést, és legalább négyszer másfél éves kislányába vágta, majd magát is megszurkálta, mentők vitték el - írja a Bors. A nagymama a mentősöknek tagadta, hogy a gyerek is megsérült volna, így a vérző, súlyosan sérült kicsi ellátatlanul otthon maradt.

Mikor a mentősök elmentek, a nagymama a háziorvoshoz rohant, de azt hazudta neki, hogy a baba üvegbe esett, az karcolta meg a mellkasát. Az orvos megvizsgálta a gyermeket, és nem vette észre a brutális szúrásokat, sőt csak felszínesnek értékelte a sebeket, amelyeket fertőtlenített és leragasztott, majd hazaküldte őket. A gyerek este már vért hányt a kórházban, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Ekkor már a kórházban orvosi bravúr kellett, hogy életben maradjon.

A kislány azóta elkerült a családtól, és nevelőszülőknél él Szegeden. Az apát, T. Józsefet már jogerősen elítélték, ő 13 évet kapott, hétfőn azonban a kislány sérüléseiről hazudó nagymama és az orvos áll bíróság elé.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 19. 17:24, vasárnap | Belföld

Gyaloglásra ösztönöz az Európai Mobilitási Hét és induló kreatív pályázata

A kampány szlogenje - \"Sétálj velünk!\"

2019. Május 19. 16:22, vasárnap | Belföld

Mellkason szúrta barátját, vádat emelnek ellene

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

2019. Május 19. 14:40, vasárnap | Belföld

Az eddiginél magasabb részvételi arány várható az EP-választáson

Nagyon fontos, hogy minél többen elmenjenek szavazni az európai parlamenti (EP-) választáson, és elmondják véleményüket - mondta az Alapjogokért Központ vezető elemzője vasárnap az M1 csatornán.

2019. Május 19. 11:12, vasárnap | Belföld

Egy hét múlva lesz az EP-választás

Egy hét múlva, május 26-án vasárnap 8 millió 11 ezer választópolgár dönthet arról, kik foglalhatják el az Európai Parlamentben (EP) a Magyarországnak járó 21 képviselői helyet.