Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Október 02. 13:06, vasárnap | Helyi
Forrás: Győri Audi ETO KC, Fata Edina , Fotó: Kovács Anikó

Hozta a Győri Audi ETO KC csapata a kötelezőt az MTK ellen

Hozta a Győri Audi ETO KC csapata a kötelezőt az MTK ellen

Az NBI 4. fordulójában az MTK együttesét fogadta otthonában a Győri Audi ETO KC. Nem okozott nehézséget tetemes előnyt szereznie Ambros Martín együttesének, nagy különbséggel, 40-25-re nyert a fővárosiak ellen.

Eduarda Amorim nélkül állt fel a Győri ETO, világklasszis balátlövőnk sajnos lebetegedett. Első támadásból rögtön Groot talál a kapuba. A második támadásban Mörk varázsolja Broch kezébe a labdát, aki nem véti el (2-0). A harmadikban pedig balszélen Puhalák lövi a harmadikat. Az első MTK találatot Frankovic szerzi a negyeidk percben. Tóth lerohasángóllal mutatkozik be, aztán Broch lövi másodikját, szintén gyors ellentámadásból (5-1). Dakos lövi a második vendég gólt, amire Groot válaszol (6-2). Frankovic eredményes Grimsbövel szemben, a másik oldalon Broch villan beállóban. NA nolcadik győri gól Grooté, két ember közé bemegy nagy lendülettel. Középen Tóth talpról egy alsólövést mutat be (9-4) a 12. percben. A tízedik hazai gólt Groot szerzi. Husszué az ötödik MTK találat. Broch-t visszarántják, büntetőt ér, amit Görbicz kapufára lő, a kipattanót azonban nem véti el, a következő támadásban mezőnyből is bemutatkozik egy szép góllal (12-5). Dakos második találatával szépít az MTK hátrányán. Tóth kilenc méterről talpról elengedi. Tóth Eszter is bemutatkozik az ellenfél csapatában. Negyedik gólját is megszerzi Tóth Gabriella, 14-7-re módosul ezzel az eredmény a huszadik percben. Érkezik a válasz Dakos részéről. Orbán befut, Tóth játssza be neki a labdát a huszonegyedik percben. Nem tudják tartani a győriek az ellenfél beállóját, Dakos ismét betalál Grimsbönek. 15-10-nél Ambros Martín időt kér. Löke is meglövi első gólját. Görbicz-Löke-Bódi hármas szerzi a következő találatokat, amivel kilenc gólra növeljük a különbséget, de farag egyet Nikolayenko. Lerohanásból szerzi az ETO a huszadik gólt Grootnak köszönhetően. Dakost nem tudjuk tartani, ismét gólt szerez. Löke lövi az első félidő utolsó találatát, amivel kialakul az eredmény, 21-12-vel mehetnek a csapatok pihenni.

Első támadásból Háfra szépít az MTK-nak, amire Bódi válaszol. Frankovic betalál Kissnek, 23-13 az állás a 32. percben. Mörk-Broch összjátéknak köszönhetően megvan a 24. győri gól. Slakta is bemutatkozik, a másik oldalon Bódi lő egy szépen szélen. Broch hetst harcol ki, amit Mörk értékesít, aztán Hársfalvi lövi meg szélen. Broch ismételt kiharcolt büntetőjét Tóth Gabi sajnos elvéti, és a kipattanó az ellenfélé. Bódit Groot indítja, ezzel megvan a 28. győri gól, a másik oldalon mindössze 15 találat a negyvenedik percben. Groot bemutat egy gyönyörő testcselt, megveri ellenfelét lábbal, és megszerzi a következő győri gólt. Dakos változatlanul tarthatatlan, szépít egyet az eredményen (29-16). Mörk is cselez egyet, és bemegy két ember közé, aztán Groot vesz részt a gólgyártásban. Korsóst Groot játssza meg, nem véti el balszélen (31-17). Löke jóvoltából Mörk hetest lőhet. Heidi értékesít egy Görbicz-passzt. Nikolayenko is lőhett egy büntetőt Kissnek (34-19 az állás a 48. percben. A következő Knedlikova lövi, mire az MTK kikéri idejét. Korsós villan egyet balszélen, majd Kendlikova második góljával megszerzi a 37. hazai találatot. Háfra betalál Kissnek, szépít az MTK. Görbicz balkettőben bemutat egy szép cselt és pattintott lövése betalál. Harmadik hetesét is megszerzi az ellenfél. Tóth középen távolról ellőtt labdája kerül a hálóba. Háfra elengedi talpról, aztán Hosszu szépít a vendégeknek. Korsós nem hagyja, hogy felzárkózzon az MTK. A találkozó utolsó gólja Kovács lövi. 40-25-re nyeri a mérkőzést az Audi ETO az MTK ellen.

2397 a hivatalos nézőszám a találkozón.

Mestermérleg

Golovin Vlagyimir (MTK): Gratulálok az Audi ETO-nak, nagyon szépen és jól játszottak, ennek volt köszönhető a lőtt negyven góljuk. Mi sajnos nem tudtuk követni a támadások gyorsaságt. Azonban a 25 lőtt gólunknak örülök, de az igaz, hogy sokat hibáztunk. Biztos vagyok benne, hogy sokat tanulhatunk ebből a mérkőzésből.


Ambros Martín (Győri Audi ETO): Fele-felében vagyok elégedett a mai meccsel. A védekezésünk nem volt olyan, mint amit, vártam, nem tudtuk az ellenfél játékosait kontrollálni, sok gólt kaptunk a találkozón. De mellett sok szép megoldást is mutatott a mérkőzés. Sok sikert kívánok az ellenfélnek.

Juhász Eszter (MTK): Nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam. Szerettem volna segíteni a lányoknak. Nagyon köszönöm az edzőmnek, hogy felhozott erre a meccsre.

Tóth Gabriella (Győri Audi ETO): Jó érzés volt játszani, próbálom felépíteni magam a sérülésem óta, szeretném minél hamarabb visszaszerezni a régi formámat. A csapat nem teljesített úgy, ahogy szerettünk volna, de megvan a győzelem. Ezután azonban koncentrálunk a következő meccsre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense