Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Február 04. 13:50, csütörtök | Bulvár
Forrás: Független Hírügynökség

Húú, de kínós! Félpucér nőt nézegetett élő adásban

Húú, de kínós! Félpucér nőt nézegetett élő adásban

Bajba került egy ausztrál bankár - a férfi ugyanis egy topmodell, Miranda Kerr félmeztelen képeit nézegette a céges gépen, miközben a háta mögött kollégája élő tévéadásban beszélt a kamatokról kedden. A felvétel tanúsága szerint a

Elemzők szerint elképzelhető, hogy az állásába kerül a bank eszközeinek nem előírásszerű használata. A tudósítás az internetre is felkerült, és már több tízezren nézték meg a legnépszerűbb videómegosztón. A világ brókerházaiban dolgozó kereskedők is előszeretettel kuncognak a felvételen.

Az ausztrál tévéadó azt mondta: több néző is panaszkodott arra, hogy élő adásban az egyik bróker igencsak lenge öltözetű hölgyek képét nézegette. Emiatt a televízió megkereste a Macquarie bankot, hogy aggodalmának adjon hangot. A pénzintézet azt közölte, hogy az érintett munkatársuk már találkozott a cég vezetőivel, hogy „jövőjéről egyeztessenek", de ennél többet nem mondott a Macqarie a sajtónak. Helyi jelentések szerint a férfi sorsáról a héten dönt a vezetés.

Szerdán nem ment be dolgozni a pikáns képekre kíváncsi bróker. Néhány ausztrál lap arról írt, hogy a képet e-mailben kapta, nem tudta mi van a levélben, és pont az élő adás alatt nyitotta meg a csatolmányokat.

A kínos helyzetbe került bank még egy közleményt adott ki, amely szerint a pénzintézetnek szigorú elősírásai és szabályai vannak arról, hogy munkatársai hogyan és mire használhatják a technikai berendezéseket és a világhálót. A bank egyébként az eset után minden dolgozójának e-mailben elküldte a céges internet használatra vonatkozó előírásokat azzal a felszólítással, hogy "ismerkedjenek meg vele."

Forrás: BBC/smh.co.auAF/Független Hírügynökség


Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 08:33, szombat | Bulvár

Magyar kisfilm verseng Cannes-ban

Egy magyar vizsgafilm, Moldovai Katalin Ahogy eddig című rendezői diplomafilmje meghívást kapott a május 14-én kezdődő 72. cannes-i fesztiválra, a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató Cinéfondation programba

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.