Városlista
2019. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2018. November 08. 15:09, csütörtök | Belföld

Illegális dohányüzemre csapott le a NAV

Illegális dohányüzemre csapott le a NAV

35 millió forint értékű dohányterméket és eszközöket foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy illegálisan működő dohányfeldolgozó üzemben.

A NAV közleménye szerint a pénzügyőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, egy városszéli elhagyatott telephelyről kiszűrődő gép hangjára lettek figyelmesek. A telephelyen jövedéki ellenőrzést tartottak.

A valamikor állattartásra használt épületben több mint 400 kiló dohányt, megközelítőleg három tonna szárított dohánylevelet, valamint több, illegális dohány feldolgozására alkalmas eszközt (aprítógép, csomagológép) találtak.

A telephelyen lévőket a rendőrök kiérkeztéig feltartóztatták, a mintegy 35 millió forint értékű termékeket és eszközöket a pénzügyőrök lefoglalták, és jövedékkel visszaélés elősegítése bűntett miatt feljelentést tettek.

Forrás: origo.hu

Kép: NAV

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 21. 11:30, vasárnap | Belföld

Megöltek egy férfit Pesterzsébeten, a rendőrök elfogták a tettest

Megöltek egy férfit Pesterzsébeten szombaton este; a rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2019. Április 21. 10:29, vasárnap | Belföld

Elgázoltak két gyalogost Cegléden, az egyikük meghalt

Két gyalogost gázolt el egy autó Cegléden; az egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség a honlapján.

2019. Április 21. 07:00, vasárnap | Belföld

Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság

Krisztus feltámadt, és feltámadásával igazolta az emberiség ősi érzését, hogy a látható világon kívül van egy tágabb, átfogóbb valóság

2019. Április 21. 05:00, vasárnap | Belföld

Telitalálat az ötös lottón, 4,171 milliárdos nyeremény

Telitalálatos szelvényre bukkantak az ötös lottó 16. heti számsorsolásán, a nyertes 4,171 milliárd forinttal gazdagodott - közölte a Szerencsejáték Zrt. szombaton.