Városlista
2018. november 13, kedd - Szilvia

Hírek

2018. November 08. 15:09, csütörtök | Belföld

Illegális dohányüzemre csapott le a NAV

Illegális dohányüzemre csapott le a NAV

35 millió forint értékű dohányterméket és eszközöket foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy illegálisan működő dohányfeldolgozó üzemben.

A NAV közleménye szerint a pénzügyőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, egy városszéli elhagyatott telephelyről kiszűrődő gép hangjára lettek figyelmesek. A telephelyen jövedéki ellenőrzést tartottak.

A valamikor állattartásra használt épületben több mint 400 kiló dohányt, megközelítőleg három tonna szárított dohánylevelet, valamint több, illegális dohány feldolgozására alkalmas eszközt (aprítógép, csomagológép) találtak.

A telephelyen lévőket a rendőrök kiérkeztéig feltartóztatták, a mintegy 35 millió forint értékű termékeket és eszközöket a pénzügyőrök lefoglalták, és jövedékkel visszaélés elősegítése bűntett miatt feljelentést tettek.

Forrás: origo.hu

Kép: NAV

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 13. 18:08, kedd | Belföld

Budapestre tartó gépen verekedett össze két lett férfi

Garázdaság miatt jogerősen pénzbüntetésre ítélt a bíróság két lett állampolgárságú férfit, mert másfél hete ittasan összeverekedtek egy Londonból Budapestre tartó repülőgépen

2018. November 13. 17:22, kedd | Belföld

Frontális karambol, forgalommal szemben hajtott fel az M30-as autópályára

Baleset miatt lezárták az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalát kedden Sajópetri térségében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedd délelőtt az MTI-t.

2018. November 13. 17:06, kedd | Belföld

Elhunyt Schweitzer Klára újságíró

Életének 85. évében halt meg.

2018. November 13. 16:55, kedd | Belföld

Brutális gyilkolás Budapesten - Egy fiatal lányt öltek meg

A 17 éves fiú hazakísérte a lányt, majd az újlaki utcai ház lépcsőházában brutálisan megkéselte a szerelmét. A fiú azért gyilkolt, mert a lány szakított vele. A rendőrség befejezte a nyomozást az ügyben.