Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. December 15. 07:23, péntek | Életmód

Íme 2018 wellnesstrendjei

Íme 2018 wellnesstrendjei

Ha szeretsz újévkor változtatni az életmódodon, a Pinterest ad pár tippet 2018-ra.

Új év, új fogadalmak és remények. Sokan teszünk ilyenkor könnyelmű ígéreteket másoknak és magunknak, miben fogunk változtatni és megújulni, aztán egész évben nyögjük ennek a következményeit. Legtöbben az életmódjukkal kapcsolatban fogadják meg, hogy változtatnak rajta. Aki kicsit egészségesebben szeretné folytatni 2018-at, annak megmutatjuk, hogy mik lesznek a jövő évi wellnesstrendek, legalábbis a Pinterest szerint.

Erősítő edzés

Az izomtömeg építésének egyik legjobb módja arra is tökéletes, hogy megtapasztaljuk, mire és mennyire is képes a testünk. A Pinterest statisztikája szerint a szokásosnál 400%-kal többen kerestek rá mostanában erre az edzési fajtára.

Légtisztítás

Egyre többen vásárolnak légtisztító készülékeket, hogy a por, a pollenek és a légszennyezés ellen még hatékonyabban védjék magukat. Aki asztmás, annak kiváló ajándék lehet akár karácsonyra egy ilyen szerkezet, mert hatékonyan szünteti meg az allergia és a légúti betegségek kiváltó okát, valamint a levegőben lévő szennyeződéseket.

Egészséges hajápolás

Erre is elég sokan, 200%-kal többen kerestek rá a Pinteresten mostanában. Egyre többen kísérleteznek a házi készítésű, természetes anyagokból összeállított pakolásokkal, persze azért érdemes előtte szakember tanácsát kérni, de a drogériákban is egyre több naturális hatóanyagú sampon és pakolás kapható, nem feltétlenül csillagászati összegekért.

C-vitaminnal az egészéges bőrért

Bizony, erre valamiért nagyon kíváncsiak voltak az internetezők. Meg is értjük, hiszen ez a vitamin javítja a bőr textúráját és minőségét.

Thai Chi és jóga

Csökkenti a stresszt, enyhíti a stresszt, és az egész testben-lélekben harmóniát teremt. Kell még több érv?

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 22. 10:07, hétfő | Életmód

MME: ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 21. 11:30, vasárnap | Életmód

Alapítása 2777. évét ünnepli Róma

Császárok, szenátorok, matrónák és gladiátorok felvonulásával ünneplik Róma 2777. születésnapját vasárnap, amelyet a legenda szerint Romulus és Remus április 21-én alapított.