Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Március 05. 08:53, kedd | Bulvár

Ismerd meg a magyar szépségkirálynő új mentoráltját

Ismerd meg a magyar szépségkirálynő új mentoráltját

Szick Petra modell-szépségkirálynő már egy éve menedzserként is tevékenykedik, öt fiatal tehetséget vett a szárnyai alá. Most egy újabb taggal, Záhorszki Dominikával bővül a csapata.

Záhorszki Dominika 18 éves. Nagyorosziban él, de az elmúlt években ideje nagy részét Budapesten tölti.

Számos fotózáson vett már részt, valamint 2018-ban indult a VIII.Magyar Világtalálkozó Szépe versenyen.

Különböző sorozatokban is jelen lehettem ilyen volt például a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest . "Nagyon megtisztelő és örömteli hír volt számomra,hogy 2019-ben a felnőtt korcsoportjában én képviselhetem Magyarországot a Miss&Mr Grand sea world szépségversenyen." - mondta Dominika

Nemrég érte az a megtiszteltetés, hogy a Bellagio Fashion egyik arca lehet. A jövőben számos eredményeket szeretne elérni a médiában, valamint szépségversenyeken. Mellette szeretné befejezni a gimnáziumot és tovább tanulni. A szülei maximálisan támogatják mindenben.

"Kiskorom óta valamilyen formában mindig jelen van a sport az életében. "Rendkívül fontos számomra a sport hiszen kézilabdáztam éveken keresztül NBI-ben és volt, hogy NBII-ben is játszottam. Nagyon sokat köszönhetek a sportnak az életem során hiszen tényleg nagyon sok mindenre megtanít!" - vallja a 18 éves lány.

Hozzátette: "Szick Petrával nem csak együtt dolgozunk,de ki merem mondani, hogy nagyon jó barátságot is ápolunk. A VIII.Magyar Világtalálkozón ismertük meg egymást és egyikünk se gondolta volna, hogy mi még találkozni fogunk, de egy gyermek szépségversenyen a sors ismét összehozott minket. Innentől kezdve léptünk ismét kapcsolatba, közös programokra kezdtünk járni és együtt dolgozni, ennek köszönhetően alakult ki ,hogy én is az egyik mentoráltja lettem."

Képek: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.