Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Október 04. 07:04, csütörtök | Bulvár

Indul a lajhár tévécsatorna

Indul a lajhár tévécsatorna

Nézzél filmet néző macskákat, vagy ahogy a falat rakják a kőművesek – hamarosan indul a kimondottan lassú műsorokat adó Sloth csatorna.

Sloth, vagyis Lajhár a neve a Portlandia mögött is álló IFC új csatornájának, amely október 8-tól lesz elérhető az Amazon Fire TV-n, később pedig az Apple TV-n, a Rokun és Xboxon is.

Az IFC a csatorna mottójával azt javasolja a nézőknek, hogy a Sloth adását "kapcsolják be háttérnek a következő bulijukon, vagy üljenek le elé, és ürítsék ki az agyukat".

A Sloth halloweeni műsorral indít, amelynek Black Cats Watching Scary Movies lesz a címe, és pontosan ez is fog történni benne: fekete macskák néznek ijesztő filmeket, az ő reakcióikat figyelhetik a nézők. Lesznek aztán filmek régi kampányeseményekről, tornatermi edzésekről, falak építéséről valós időben, szóval tényleg a kikapcsolódásra fog építeni a programkínálat.

A slow tv, vagyis lassú tévézés egyébként egy komoly mozgalom, 2009-ben Norvégiában például 1,2 millió néző kapcsolódott be egy hétórás vonatút közvetítésébe – ez után a norvég tévé egy 134 órás hajóutat is adásba küldött, majd azt is bemutatták, hogy 12 óra alatt miként készül el egy pulóver.

Forrás: origo.hu

Kép: Biosphoto/Ignacio Yufera / Biosphoto/Ignacio Yufera

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.