Városlista
2018. július 21, szombat - Dániel

Hírek

2017. Augusztus 11. 08:07, péntek | Helyi

Ingatlanvásárlás: Megtakarítások és költségek

Ingatlanvásárlás: Megtakarítások és költségek

Előbb vagy utóbb mindenki szeretne elköltözni otthonról, vagy az albérlet helyett saját lakást vásárolni.

Ezt sokan gondosan, évekkel az álomotthon megvétele előtt eltervezik. Spórolnak és befektetnek, hogy a kívánt határidőre be tudjanak költözni új otthonukba. Érdemes már egészen fiatalon elkezdeni a takarékoskodást, akár az egyetemi évek alatt, hogy később könnyebb legyen elindulni a lakásvásárlás útján. Manapság számos lakáscélú megtakarítási forma ismert. A szakértők személyre szabott tájékoztatást nyújtanak a lehetőségekről, felmérik az egyén igényeit és ahhoz igazítják a konstrukciókat. A legvonzóbb oldala pedig az, hogy nem kell túl nagy összegekben gondolkodni.

Mindössze néhány ezer forintos havi megtakarítás pár év múlva nagyon jól jöhet akár új, vagy felújítandó lakás vásárlása esetén. Amennyiben a vevő nem tudja önerőből kifizetni a lakás árát, a megtakarítása mellé kedvezményes hitelt is igényelhet.

Az ingatlanvásárlás esetén nem csak a vételárral kell számolni, további költségek is terhelik a vevőt. Az illetéken és az adón felül a tulajdoni lap kiváltása, az ügyvéd munkadíja, valamint hitelügyintézés esetén egyéb tranzakciós díjak fognak felmerülni plusz költségként.

Ingatlanvásárlás előtt pontosan határozzuk meg azt a költségkeretet, amelyből nem csak magát az ingatlan vételárát, hanem a mellette felmerülő plusz kiadásokat is gond nélkül fedezni tudjuk!

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 21. 07:22, szombat | Helyi

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy úthálózat-fejlesztési munkálatok miatt 2018. július 23-án (hétfőn) üzemkezdettől várhatóan

2018. Július 21. 07:22, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2018. Július 18. 06:15, szerda | Helyi

Megszületett Nyári Dia gyermeke

A győri lány, Nyári Dia közösségi oldalain tette közzé, hogy megszületett első gyereke, Zétény Bertalan.

2018. Július 17. 16:40, kedd | Helyi

Hajózzatok egyet a Fenyő Miklós koncert előtt

A nagy érdeklődésre való tekintettel, most egy újabb időpontot is ajánl a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői csapata. Naplemente-túrára várják az érdeklődőket július 21-én.