Városlista
2018. március 24, szombat - Gábor, Karina

Hírek

2017. Augusztus 11. 08:07, péntek | Helyi

Ingatlanvásárlás: Megtakarítások és költségek

Ingatlanvásárlás: Megtakarítások és költségek

Előbb vagy utóbb mindenki szeretne elköltözni otthonról, vagy az albérlet helyett saját lakást vásárolni.

Ezt sokan gondosan, évekkel az álomotthon megvétele előtt eltervezik. Spórolnak és befektetnek, hogy a kívánt határidőre be tudjanak költözni új otthonukba. Érdemes már egészen fiatalon elkezdeni a takarékoskodást, akár az egyetemi évek alatt, hogy később könnyebb legyen elindulni a lakásvásárlás útján. Manapság számos lakáscélú megtakarítási forma ismert. A szakértők személyre szabott tájékoztatást nyújtanak a lehetőségekről, felmérik az egyén igényeit és ahhoz igazítják a konstrukciókat. A legvonzóbb oldala pedig az, hogy nem kell túl nagy összegekben gondolkodni.

Mindössze néhány ezer forintos havi megtakarítás pár év múlva nagyon jól jöhet akár új, vagy felújítandó lakás vásárlása esetén. Amennyiben a vevő nem tudja önerőből kifizetni a lakás árát, a megtakarítása mellé kedvezményes hitelt is igényelhet.

Az ingatlanvásárlás esetén nem csak a vételárral kell számolni, további költségek is terhelik a vevőt. Az illetéken és az adón felül a tulajdoni lap kiváltása, az ügyvéd munkadíja, valamint hitelügyintézés esetén egyéb tranzakciós díjak fognak felmerülni plusz költségként.

Ingatlanvásárlás előtt pontosan határozzuk meg azt a költségkeretet, amelyből nem csak magát az ingatlan vételárát, hanem a mellette felmerülő plusz kiadásokat is gond nélkül fedezni tudjuk!

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 24. 08:31, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat és vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2018. Március 24. 08:26, szombat | Helyi

Idén is pályázhatnak az önkéntes mentőszervezetek

A központi költségvetésben a tavalyinál százmillióval több, összesen hétszázmillió forint áll rendelkezésre az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek támogatására.

2018. Március 24. 08:20, szombat | Helyi

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt tájékoztatja utasait, hogy vasúti vágányszabályozási munkálatok miatt az alábbi forgalmi változásokra kerül sor Győr helyi és helyközi autóbusz-közlekedésében.

2018. Március 23. 17:00, péntek | Helyi

Richter Flórián Cirkusz – 2018 Full Adrenalin

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.