Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Szeptember 19. 10:43, hétfő | Helyi
Forrás: GYSEV

Ingyenesen vonatozhat az egész országban

Ingyenesen vonatozhat az egész országban

Európai Autómentes Nap - szeptember 22.

A GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán és a MÁV-START Zrt. teljes szolgáltatási területén az Európai Autómentes napon díjmentes utazási lehetőséget biztosít bármely viszonylatban a forgalmi engedéllyel rendelkező utasai részére.

A kedvezményt igénybe veheti a gépjármű tulajdonosa vagy üzemben tartója. Nem természetes személy részére kiállított forgalmi engedéllyel az utazási kedvezmény nem vehető igénybe.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat, feláras vonat igénybevétele esetén a pót- és helyjegy, pótjegy, helyjegy, gyorsvonati pótjegy díját meg kell fizetni.

Forgalmi engedély hiányában vagy a nem saját névre szóló forgalmi engedéllyel utazónak az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyet és a GYSEV Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat számítja fel.

A Kelet-régió Közlekedési Szövetség (VOR) az alábbi utazási kedvezményt nyújtja Ausztriában:

Az Európai Autómentes Napon (2016. szeptember 22-én) a VOR szolgáltatási területén, így Sopron állomás nemzetközi pénztárában is megváltott, egy útra szóló menetjegyek napijegyként vehetők igénybe.

A teljes árú, egy útra szóló VOR-jegyekkel, az utas által megadott viszonylatban, az érvényesség napján 24 óráig korlátlan számú utazás tehető. Az akció a VOR teljes szolgáltatási területén érvényes, a turisztikai vasutak, a WESTbahn járatai és a repülőtéri gyorsvasút kivételével.

További német nyelvű információ a VOR honlapján olvasható.

Tegyünk együtt környezetünkért, közlekedjünk okosan, fenntartható módon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.