Városlista
2019. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2010. Január 13. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: Revita TV

Január-február a bálok időszaka, s már Győrben is elindult a szezon

Január-február a bálok időszaka, s már Győrben is elindult a szezon

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki szeretne elmenni ezekre az elegáns eseményekre, hiszen a ruha, az alkalmi smink és frizura ára összesen akár 50 ezer forint is lehet. Ehhez jön még a belé

A teltebbek számára továbbra is divat a két részes, strasszokkal díszített kollekció. rök szabály, hogy minden bálra új darabot kell vásárolni. rdemes jól körülnézni, hiszen tavaly óta sokat változott a trend.

Az esteken a hétköznapinál jóval erőteljesebb sminket viselnek a hölgyek, melyet a kozmetikusok átlagosan 3-5 ezer forintért készítenek el. Bátran használhatók a csillámporok, ám arra vigyázni kell, hogy ne essünk túlzásba. Kerülni kell például a túl harsány arcfestést.

A frizura kiválasztásánál fontos, hogy illeszkedjen a bálozó stílusához. Idén is divatos a csillogó konty, a rövid hajat pedig színes lakkal tehetjük alkalmivá. Győrben január 16-án, a médiabál a szezon egyik kiemelkedő eseménye. A lokálpatrióták február 13-án mulathatnak, míg a barokk bált február 21-én rendezik meg.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 19. 08:03, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp május 20-tól

2019. Május 19. 08:00, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 20. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2019. Május 18. 07:57, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2019. Május 17. 08:50, péntek | Helyi

Üvegpályát építenek a Széchenyi térre

Izgalmas mérkőzéseket és rengeteg kísérőprogramot ígér az Éltex 31. Országos Egyéni Squash Bajnokság, fallabda országos bajnokságot, amelynek leglátványosabb mérkőzéseit a Széchenyi téren felállított üvegpályán rendezik