Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Február 08. 09:07, hétfő | Helyi sport
Forrás: Rába ETO hivatalos honlapja

JAVÍTOTT AZ U20, ÖT GÓLOS KÜLÖNBSÉG AZ ARAMIS ELLEN

JAVÍTOTT AZ U20, ÖT GÓLOS KÜLÖNBSÉG AZ ARAMIS ELLEN

Könnyed győzelmet aratott a Rába ETO U20 csapata az Aramis SE ellen.

Három gólos hazai előny után az Aramis vészkapus játékára is meg volt az ETO válasza. A vendégcsapatot hibázásra késztették a hazaiak, és végül 11-6-os végeredménnyel megkezdték a felzárkózást a rájátszás élmezőnyéhez

A gólgazdag mérkőzésen Ifj Kellner Károly tripla találata, valamint Szabó Ricsi bravúrjai mellett mindenki hozzátett a győri sikerhez, végre megtalálta a csapat a korábbi sikeres játékát.

Máté Szilárd: Gólgazdag mérkőzésen végig kezünkben tartottuk az irányítást, a végeredmény reális. Az Aramis mindent megpróbált, de ma nem talált fogást rajtunk, 5-2 után ellenfelünk feltolta kapusát 5:4 elleni játékra, nem járt sikerrel, hiszen erre is felkészültünk, nem sikerült faragniuk, sőt tovább növeltük előnyünket. Miután vész kapussal tették ugyanezt és folyamatos nyomás alatt tartottak minket feljöttek 4 gólra, de a végén újra sikerült betalálnunk. Ma újra láttam a srácokban a tüzet és a győzni akarást, olykor szenzációs megoldásokkal megspékelve és fegyelmezettséget, ami bíztató a jövőre nézve. Erre építhetünk Harnisch Ákos kollégámmal együtt, aki visszatért a válogatottból és a jövőben segíti a munkámat, közösen készítjük fel a csapatot. Következő lépcső, a jövő szombati Berettyó elleni rangadón vár minket hazai környezetben.

RÁBA ETO-ARAMIS SE 11-6 (6-3)

ETO kezdő: Szabó R. – Sáhó K., Farkas B., Ifj. Kellner K., Jakatics Á.
Csere: Trencsényi M., Závodszky Gy., Károlyi O., Sárközi G., Maár M., Kulcsár Á., Csonka K.
Vezetőedző: Máté Szilárd, Harnisch Ákos

Gólszerzők: Ifj. Kellner (3, 11, 32), Sárközi G. (5, 26), Jakatics Á. (8, 17), Závodszky (17), Sáhó K. (21), Farkas B. (33), Trencséényi M. (40), illetve Papa Zs ,(7, 9), Laczkó B. (18), Szabó R. (35), Bornemiszaa B. (36)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak