Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Március 14. 06:48, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Judy és Zola egy húron pendülnek

Judy és Zola egy húron pendülnek

Zola, a VIVA műsorvezetője régóta foglalkozik zenével: saját csapata, a Retro School Band egyre népszerűbb országszerte. A jóképű VJ azonban mindig új kihívásokat keres magának, ezért 2010-től a Groovehouse együttessel is színpadra ál

A zenekar és a műsorvezető az élő Interaktív adások alatt találkoztak, és egy ilyen alkalommal kérte fel Judy Zolát egy közös fellépésre. Pár nap múlva már együtt próbáltak, majd egy budapesti koncert következett. Bár eredetileg csak akusztikus gitárkísérettel szállt volna be a VIVA sztárja a zenélésbe, végül Judyval egy közös dalt is előadtak.

"A 2008-as Comet gálán láttam és hallottam először a Groovehouse-t élő koncertzenekarral fellépni. Akkor még nem gondoltam volna, hogy az ott előadott Tűz és víz című dalban egyszer majd én is részt veszek..."- kezdi a történetet Zola. "Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, a közös zenélésnek. Kicsit tartottam, hogy miként fog reagálni a közönség, de az első pillanattól kezdve pozitív volt a fogadtatás, ami számomra roppant jól esett!" folytatta a műsorvezető. "Köztudott, hogy a Groovehouse együttesnek óriási rajongótábora van, ráadásul minden korosztály szereti a zenéjüket. A tiniktől kezdve az őszülő üzletemberig bárkit megtalálni, így egy ilyen színes közönségnek megfelelni nagyobb kihívás" - mondta Zola.
Judy és Zsolti már korábban is tervezte, hogy bővítik a koncertfelállást egy akusztikus gitárossal, így most úgy tűnik megtalálta zsák a foltját, és Zolával máris tervezik a folytatást! A tavaszi és nyári időszak alatt rengeteg fellépése lesz az együttesnek, ahol sokszor a VIVA műsorvezetője is fellép majd.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára