Városlista
2018. október 22, hétfő - Előd

Hírek

2018. Augusztus 09. 10:41, csütörtök | Belföld

Kaszával kergetett egy férfi Pécsett

Kaszával kergetett egy férfi Pécsett

Garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság az ellen a férfi ellen, aki egy kaszával kergetett meg egy másik férfit egy társasház közös udvarán.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába tegnap délután 15 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy pécsi ház udvarán két férfi összeverekedett. Egy 18 éves férfi kötött bele egy másik férfiba, majd kezében egy kaszával megkergette az udvaron, csak ezután ütötte meg. A támadót a rendőrök a helyszínen elfogták, a kapitányságra vitték, ahol már kihallgatták gyanúsítottként.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 22. 18:12, hétfő | Belföld

Novembertől forog Bergendy Péter horrorfilmje, a Post Mortem

November végén kezdi el forgatni Bergendy Péter Post Mortem című horrorfilmjét, amely közvetlenül az első világháború befejezése után játszódik egy kísértetek által megszállt magyar faluban.

2018. Október 22. 17:01, hétfő | Belföld

Az Ostrom nyerte a luxemburgi CinEast filmfesztivál közönségdíját

Kovács István az Ostrom című diplomafilmje nyerte el a közönségdíjat a luxemburgi CinEast filmfesztiválon - tájékoztatta hétfőn a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-t.

2018. Október 22. 15:01, hétfő | Belföld

Baseballütőkkel támadtak ismerősükre, őrizetbe vették őket

Őrizetbe vettek a rendőrök Miskolcon két férfit és két nőt, akik szóváltás után baseballütőkkel bántalmazták ismerősüket, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett

2018. Október 22. 11:01, hétfő | Belföld

Az építőipari cégek száma 25 százalékkal bővült az idén

Az építőiparban 1243 új cég jött létre az idén a harmadik negyedévében, 25 százalékkal több, mint az előző év azonos időszakában - közölte az Optenaz MTI-vel.