Városlista
2019. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2010. Január 12. 18:11, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Kevesebb, mint volt: 150 négyzetméternyi felületen kátyúzzák az utakat Győrben is

Kevesebb, mint volt: 150 négyzetméternyi felületen kátyúzzák az utakat Győrben is

Az elmúlt évek útfelújítási programjainak köszönhetően ezen a télen jóval kevesebb kátyú alakult ki Győr útjain, mint korábban. A még fel nem újított szakaszoko

A téli időjárás a rossz teherbírású, elöregedett burkolatú útjainkon több helyen kátyú keletkezését okozza. Első ütemben a fő-és tömegközlekedési útvonalakra vonatkozóan rendeltük meg a mintegy 150 négyzetméternyi felület javítását hidegaszfalttal. A 3-5 évvel ezelőtti időszakhoz viszonyítva kevesebb kátyú alakult ki Győr önkormányzati útjain, ami az elmúlt évek útfelújítási programjainak köszönhető. A fel nem újított szakaszokon továbbra is számítani kell kátyúk kialakulására, a legveszélyesebb időszak a hóléval, esővel telített útszakaszok, ahol a rossz útviszonyok miatt nehéz észlelni az úthibákat, s a kátyúk képződése rendkívül gyors ütemben alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 20. 16:35, hétfő | Helyi

Együttműködést írt alá a kamara és az egyetem

Együttműködési megállapodást írt alá ünnepélyes keretek között a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi István Egyetem, hétfőn.

2019. Május 20. 11:43, hétfő | Helyi

Tudunk egy jó programot szombatra

Játékos pecsétgyűjtős természetjárás a Bakony szívében.

2019. Május 19. 08:03, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp május 20-tól

2019. Május 19. 08:00, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 20. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: