Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2018. Szeptember 13. 14:04, csütörtök | Helyi

Kiosztották az Érték és Minőség Nagydíjat - győri gyár is a díjazottak között

Kiosztották az Érték és Minőség Nagydíjat - győri gyár is a díjazottak között

A Palatinus és a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. is elismerést kapott a Magyar Termék Nagydíj utódjaként először megtartott értékelésen.

2018-ban 46 pályázó 51 pályázata érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj címet. A díjazottak között található a Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő is. Ezen kívül a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. különdíjként kapta meg az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Vállalkozási Nívódíját, amellyel az elmúlt időszak folyamatos fürdőfejlesztéseit értékelték.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak a jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. fürdőfejlesztési programjának részeként újult meg és vált egész éves fürdővé 2017-ben a Palatinus is. Ugyancsak Nagydíjjal tüntették ki a Zsámbéki-medencében működő Texas Ranch lovardát üzemeltető SPQR 2014 Kft.-t.

A pályázók között határon túli magyar szervezetek és vállalkozások is voltak. A turizmus területén a Kárpát Hazáért Nívódíjat kapott a bonchidai Bánffy kastély felújításán munkálkodó, kolozsvári székhelyű Transylvania Trust Alapítvány.

Több díjazott volt a gasztronómiát is érintő területeken. Érték és Minőség Nagydíjat kapott többek között a Győri Likőrgyár Zrt. a pannonhalmi szőlő- és törkölypálinka termékcsaládért, a Panyolai Szilvórium Zrt. egyebek között a szatmári szilvapálinkáért, valamint a marosvásárhelyi Petry S.R.L. borainak és erdélyi húskülönlegességeinek minősége miatt.

Forrás: turizmus.com

Fotó: turizmus.com

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 16:18, péntek | Helyi

I. Arrabona Állásbörze-2019. március 1. Győr, ETO Park Élményközpont

Nincs munkahelyed, vagy váltanál? Szeretnél több lehetőségről egy helyen tájékozódni? LÁTOGASS EL ÁLLÁSBÖRZÉNKRE, és tedd fel kérdéseid a régió legjelentősebb munkaadóinak. Regisztrálj a helyszínen, és NYERJ LAPTOPOT!

2019. Február 20. 14:54, szerda | Helyi

Tűz ütött ki egy győri óvodában

Az ott tartózkodóknak sikerült még időben elhagyniuk az épületet- számolt be honlapján a Országos Katasztrófavédelemi Igazgatóság.

2019. Február 19. 15:30, kedd | Helyi

Húsvétra elkészül a belvárosi keresztút

A Győr belvárosi szabadtéri keresztút a Győri Egyházmegye, az önkormányzat, valamint elkötelezett helyi vállalkozók összefogásából, kortárs alkotók közreműködésével készül. Az Európában egyedülálló projekt részleteiről kedde

2019. Február 19. 12:30, kedd | Helyi

Hamarabb épülhet a vízi élményparkunk, kiemelt beruházása lett Győrnek

A Modern Városok Program aktualitásairól – köztük a kórház melletti parkolólemezről - is beszélt Borkai Zsolt polgármester a Győrplusz Rádióban. A napokban kiemelt beruházássá nyilvánította a kormány a vízi élménypark megvalósít