Városlista
2019. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2019. Március 05. 14:05, kedd | Bulvár

Korda György lelki társa volt Koós Jánosnak

Korda György lelki társa volt Koós Jánosnak

Korda György a Mokkában mesélt arról, hogy egyszer csak zenei véleménykülönbség volt köztük.

„Nem voltunk mindennapi kapcsolatban, pedig egy barátsághoz az kell, hogy összejöjjenek néha. De amikor találkoztunk, éreztem ugyanazt a szeretetet irántam, mint amit én éreztem iránta. Lelki társak voltunk. Ugyanazokat a dolgokat éreztem benne is, hogy a hosszú pálya egy kicsit nyomasztotta. Ott volt a napi forgatagban, és ugyanúgy kellett teljesítenie, mintha fiatal lenne" – mesélte Korda György a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában.

Balázs Klári is emlékezett: „Mindig felment, mindig fent volt. Nem voltak a pályáján hullámvölgyek. Én már negyven éve vagyok a színpadon, és jó volt látni, hogyan szárnyalnak. A legnagyobb díj persze mindig a közönség szeretete. Nála a tehetsége mellé fantasztikus egyéniség és jó humor párosult. Képzett muzsikus volt."
Németh Lehel is szóba került

1960-ban kezdte a pályát Koós, Korda pedig 1958-ban, és akkoriban Németh Lehel volt az egyik legnépszerűbb táncdalénekes. „Mindig fejlődni kell, mert ott az utánpótlás: Korda, Koós" – idézett Korda egy akkori újságcikkből büszkén.

„Ő végig fenn volt a magasságban. A fesztiválokon hallhattam, nagy sikere volt mindig" – mondta Koósról Korda. Utóbbi kedvenc tenorja Franco Corelli volt, de Koós Pavarottiért rajongott, így ebből aztán lett egy vita is.

Koós János táncdalénekes, előadóművész, humorista, színész 2019. március 2-án hunyt el.

Forrás: origo.hu

Kép: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 22. 12:00, szerda | Bulvár

Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában.

2019. Május 22. 10:00, szerda | Bulvár

Óriási siker Tarantino új filmje

Quentin Tarantino, a Volt egyszer egy Hollywood című filmjét kedd este mutatták be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában.

2019. Május 21. 19:17, kedd | Bulvár

Betegség miatt lemondta fellépését Glenn Hughes

Betegség miatt lemondta koncertjét Glenn Hughes, aki Alsóörsön az Open Road Festen lépett volna fel.

2019. Május 21. 17:03, kedd | Bulvár

Méregdrága népviseletben pózolt Köllő Babett

Köllő Babett színpompás, kézzel varrott perui ruhában és értékes ékszerekben állt kamera elé Az Inkák Aranya kiállításon. A nemesfém csillogása valósággal megbabonázta a színésznőt. Bárhova nézett, aranyat látott.