Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Május 01. 21:15, vasárnap | Helyi
Forrás: Győri ETO KC

Kupagyőztes a Győri Audi ETO - Az Aranycsapat

Kupagyőztes a Győri Audi ETO - Az Aranycsapat

A Tippmix Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa döntőjében a Győri Audi ETO KC az Érd csapatával mérte össze tudását. Ezzel a játékkal a Győr tizenkettedik Magyar Kupa győzelmét ünnepelheti.

A Magyar Kupa döntője színvonalasan kezdődött, a győriek és az érdi csapat is összeszedettt védekezést mutatott. Rengeteg lerohanásgólt szerzett a Győr, melyek a kemény védekezésnek köszönhetőek. Sok volt a technikai hiba az érdi csapatnál, melyet kíméletlenül büntetett a győri csapat. A sok emberhátrány ellenére azonban sikerült a kezdeti előnyt megtartani a félidő végére (16-12).

A második félidőben a kapuban Grimsbö folytatta jó szériáját és nagy segítség volt a csapatnak. Támadásban Görbicz Anita parádézott, gyönyörű labdákat adott társainak és ő maga is 9 gólig jutott. Löke 7 gólt dobott, nem csak beállóból volt eredményes, de a lerohanásokban is folyamatosan ott volt az induló emberek között. A döntő további gólszerzői: Kovacsics 4, Orbán és Broch 3-3, Amorim 2, Knedlikova, Alstad, Hársfalvi, Sulland és Groot 1 gólt lőttek. Összességében egy rendkívül színvonalas, Magyar Kupa döntőhöz méltó mérkőzést láthattak a mérkőzésre kilátogató szurkolók.

Ezzel a sikerrel a Győr zsinórban a 12. Magyar Kupa győzelmét ünnepelheti, a jelenlegi csapatból pedig csak Görbicz Anita volt részese mindegyik győzelemnek.

Szép volt lányok! Hajrá ETO!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.