Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 06. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kylie megint beteg?

Kylie megint beteg?

Kylie Minogue a napokban a Párizsi Divathéten mindenkit megdöbbentett. A szőke dívaként ismert ausztrál énekesnő nagy változáson ment keresztül: barnára váltott.

A 43 éves Kylie drasztikusan döntést hozott, szőkéről egészen sötétbarnára festette a haját. Yves Saint Laurent bemutatóján nem akart szexi popistennő lenni, egyszerű szabású ruhában és teljesen natúr sminkben jelent meg. Emiatt persze sokan összesúgtak a háta mögött és azt találgatták, vajon nem újult-e ki szervezetében a rettegett kór?

A rosszmájúaknak az énekesnő csak annyit ajánlott, vásárolják meg a már kapható 2012-es naptárát, amiben ismét bebizonyítja, köszöni, de elképesztő jó bőrben van, és tökéletesen egészséges. Nos, ami azt illeti, a képek alapján valóban nagy a különbség!

Persze, az elmúlt években, amióta az ausztrál énekesnőnél rákot diagnosztizáltak sok minden megváltozott, nem csak a hajszíne és az öltözködése. 2005-ben történt mellműtéte és hosszantartó kemoterápiás kezelése után úgy döntött mindent megtesz azért, hogy felhívja a nők figyelmét a mellrák megelőzésére. Tavaly például ledobta ruháit és Claudia Schifferrel, és Sienna Millerrel pózolt egy mellrák elleni kampány fotóin.

Bár a rákbetegség kiújulása ellen szedett gyógyszerek miatt valószínűleg nem lehet gyereke, úgy tűnik ezen is túltette magát és minden erejével Aphrodite című albumának koncertkörútjára és jótékonysági munkájára koncentrál. Ennek köszönhetően a héten az Kylie-t Angliában díszdoktorrá avatják. A Ruskin University Chelmsford a popénekesnőn kívül 11 hírességet tüntet ki, köztük a híres brit olimpiai úszót, Mark Fostert is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára