Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Október 28. 05:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: MTI

Labdarúgó NB I - A Győr sem tudott nyerni

Labdarúgó NB I - A Győr sem tudott nyerni

A bajnoki címvédő Győri ETO hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott az újonc Puskás Akadémia csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
Győri ETO FC-Puskás Akadémia FC 2-2 (2-1)
------------------------------------------
Győr, 2600 néző, v: Kassai
gólszerzők: Andric (5.), Kronaveter (39.), illetve Lencse (7.), U. Nikolic (75.)
sárga lap: Andric (29.), Völgyi (79.), illetve Lencse (42.), Czvitkovics (58.), U. Nikolic (75.), Margitics (90.)

Győr:
-------
Kamenár - Svec, Lipták, Kamber (Lang, 64.), Völgyi - Mevoungou - Pátkai, Kronovater - Varga R. (Kalmár, 87.), Koltai (Strestík, 18.), Andric

Puskás FC:
--------------
Hajdúch - Margitics, Vaszicsku, Szekeres A., Tamás M. - Polonkai (U. Nikolic, a szünetben) - Gallardo (Molnár T., 73.), Czvitkovics, Zsolnai (Tischler, a szünetben), Haraszti - Lencse

Gyors gólváltással kezdődött a mérkőzés. Ezt követően küzdelmes mezőnyjátékot láthattak a nézők, némi győri fölénnyel. A hazai csapat az első félidő hajrájában egy szép támadás végén szerezte meg újra a vezetést.
A szünet után sokáig nem történt említésre méltó esemény, aztán kissé váratlanul egyenlített a Puskás FC. A mérkőzés hajrájában az ETO nagy erőfeszítéseket tett a győzelemért, amit végül nem sikerült megszereznie.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.