Városlista
2019. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Február 15. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: FH

Leona Lewis nem válogat

Leona Lewis nem válogat

Leona Lewis nem túl válogatós, ha evésről van szó. Sőt, túl nagy igényei sincsenek. Leszámítva azt, hogy a brit énekesnő vegetáriánus.

Lewis nem csak elégedett, hanem nem is válogatós. Sőt, az ízlése egészen egyszerű, ha ételről van szó. "Legszívesebben párolt vagy sült zöldségeket eszem, lassú tűzön pirított tofuval" - mondta a sztár. Nos, ez tényleg nem túl bonyolult fogás, ráadásul egészséges, tápláló és nem is hizlal. Pályafutása elején Leonát gyakran Mariah Carey-hez hasonlították, részben csodálatos hangja, részben nőies vonalai miatt. Azóta azonban a brit énekesnő rengeteget fogyott. Bár állítása szerint ezt egyáltalán nem a karrierje miatt tette. "Nem a munkám miatt fogyókúrázom" - mondta a sztár. "Nem a kilókra figyelek, hanem arra, hogy egészséges és boldog legyek. Szeretném, ha minél tovább tartana ez az állapot" - folytatta Leona. "Persze büszke vagyok az alakomra, akkor is, ha nem vagyok egy vézna-alkat" - tette hozzá nevetve a vega sztár.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 08:33, szombat | Bulvár

Magyar kisfilm verseng Cannes-ban

Egy magyar vizsgafilm, Moldovai Katalin Ahogy eddig című rendezői diplomafilmje meghívást kapott a május 14-én kezdődő 72. cannes-i fesztiválra, a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató Cinéfondation programba

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.