Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Május 26. 12:10, vasárnap | Bulvár

Leslie Mandoki megírta Varga Miklós Vén Európájának angol verzióját

Leslie Mandoki megírta Varga Miklós Vén Európájának angol verzióját

Harminc év után világsztárok álltak mikrofon mögé, hogy újraénekeljék a Vén Európát, Varga Miklós nagysikerű dalát – számolt be az Origo.

Harminc év után világsztárok álltak mikrofon mögé, hogy újraénekeljék a Vén Európát, Varga Miklós nagysikerű dalát – számolt be az Origo.

Varga Miklós 1985-ös dalát a Németországban élő magyar származású Leslie Mandoki dolgozta fel olyan világsztárokkal, mint a Scorpions együttes tagjai, Klaus Meine és Rudolf Schenker valamint Anderson a Jethro Tullból, vagy éppen Peter Maffay.

„Azt akarják üzenni a dallal, hogy csak együtt vagyunk erősek, és össze kell tartanunk. Újra hidakat kell építenünk. Beszélnünk kell arról, ami összeköt – mondta a Bildnek a világhírű zenész és zenei producer.

Az interjúban elmondta, hogy nagyon megtetszett neki a dal, ami a közös Európáról szól, ezért írta meg annak angol nyelvű verzióját – közölte az Origo.

Forrás: hirado.hu

Kép: goole.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.