Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 09. 13:02, péntek | Bulvár

Liptai Claudia melltartós képpel köszöntötte fel Ábel Anitát

Liptai Claudia melltartós képpel köszöntötte fel Ábel Anitát

Ritka pillanat, hogy Liptai Claudiát fehérneműben láthatjuk. Na, de hogy még Ábel Anitát is? Most erre is sor került, méghozzá nem is akármilyen alkalomból.

Liptai Claudia nemrég a plasztikázásról vallott, elmondta, hogy vélekedik a műtétekről. Rajongói és közeli ismerősei szerint azonban nem lenne szükség ilyesmire, hiszen a műsorvezető kisfia, Marcell születése óta jobban ragyog, mint valaha. Ez a legújabb fotóján is látszik, ami bár nem most készült, de ezzel emlékezik meg Ábel Anita születésnapjáról, aki március 8-án töltötte be a 43-at.

„Drága Anitám szülinapját ünnepeljük. Egy kép a múltból amikor még nem volt pénzünk ruhára.” – írta a fotóhoz Liptai Claudia a tőle megszokott humorral.

Nos, a kommentelők örülnek, hogy „nem volt pénz”, hiszen csak ritkán látnak két ilyen csodás nőt ennyire „alulöltözötten”.

Forrás: nlcafe.hu

Kép: Liptai Claudia Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára