Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. December 21. 16:39, péntek | Bulvár

Ma este búcsúzik a 200 első randi, de nincs vége!

Ma este búcsúzik a 200 első randi, de nincs vége!

Jön a 2. évad.

A VIASAT3-at is működtető Sony Pictures Television Networks 60 epizódból álló napi sorozat gyártását rendelte meg, majd tűzte műsorára 2018 októberétől. A 200 első randi a csatorna közlése szerint hozta az előzetes várakozást.

A történet főhőse Luca (Gáspár Kata), a fiatal, szingli és kissé teltkarcsú rádiós szerkesztő, aki egy, az édesanyjával (Pápai Erka) kötött fogadás miatt úgy dönt, hogy addig fog randizni, amíg meg nem találja az igazit, megelőzve ezzel esküvőre készülő húgát (Kovács Panka).

A sorozat az argentin Ciega a citas című széria nyomán készült, ám a történet magyar környezetbe helyezve, helyi írók munkájával lett a VIASAT3 nézőinek rendszeres esti programja. A SPTN CE Közép- és Kelet-európai régióért felelős tartalomfejlesztési stratégiai vezetője, Temesvári Marietta elmondta, hogy olyan sorozatot kerestek, ami jól illeszkedik a Sony és a VIASAT3 brandjéhez, és csak annyira csajos, hogy azért nem idegeníti el a férfiakat sem.

"A 200 első randi szerethető karakterekkel van tele, és olyan általános kérdéseket vet fel, amelyek mindenkit foglalkoztatnak. A siker egyértelmű és ezt a számok is bizonyítják. A sorozatnak köszönhetően 41 százalékkal nőtt a műsorsáv átlagos közönségaránya a kereskedelmi célcsoportban. Büszkék vagyunk a kedvező fogadtatásra és köszönettel tartozunk a készítőknek és az összes szereplőnek. Örömmel jelentem be, hogy megkezdtük a 200 első randi második évadának előkészületeit, Luca tehát mindenképpen visszatér a VIASAT3 képernyőjére" - közölték.

A nézőknek nem kell sokáig várniuk arra, hogy a befejező évadban végül kiderüljön, ki nyeri a fogadást, Lucának sikerül-e megtalálnia az igazit.


150 nap forgatás

A sorozat első évadának leforgatására közel 150 nap állt a stáb rendelkezésére. A belső jelenetekhez hatalmas díszletet építettek, amelynek területe mintegy 1000 m2: itt rendezték be Luca lakását, édesanyja villáját, valamint a munkahelye, a rádió irodáját és stúdióját is. A külső jeleneteket 50 helyszínen rögzítették, mielőtt a stáb bevonult volna a stúdióba.

Az élethű környezet megteremtéséhez filmes technikákat, speciális világítást és plánokat használtak a szakemberek, a sorozat főcímzenéje pedig a Honeybeast együttes Így játszom című slágere volt, Tarján Zsófi hangával.

Forrás: origo.hu

Kép: Viasat3

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.