Városlista
2017. október 24, kedd - Salamon

Hírek

2017. Október 11. 13:23, szerda | Helyi sport

Már a gyógyulás útján az AUDI ETO KC dán légiósa

Már a gyógyulás útján az AUDI ETO KC dán légiósa

A Győri Audi ETO KC dán légiósa, Anne Mette Hansen rehabilitációja szépen halad. A dán átlövő jelenleg hazájában végzi az orvosok által előírt rehabilitációt, majd hamarosan visszatér Győrbe.

A zöld-fehérek átlövője, Anne Mette Hansen a szeptember 21-i Siófok elleni magyar bajnoki mérkőzésen szerzett térdsérülést – az első játékrész végén a hazaiak javára megítélt időn túli szabaddobásnál rosszul ért talajt, majd térdét fájlalva hagyta el a pályát. Az esetet követő orvosi vizsgálatok során kiderült, a játékos részleges hátsó keresztszalag-szakadást szenvedett. Váratlan kényszerpihenője miatt, a dán válogatottba kapott behívója ellenére sem tudott pályára lépni az Európa-bajnoki selejtezők során.

„Jól halad a rehabilitációm, minden nap egyre több mindent tudok már csinálni. Próbálok annyit edzeni rögzítővel a lábamon, amennyit csak lehet. Rengeteg stabilizáló és egyensúlygyakorlatot végzek, de ügyelek az erősítésre is, hogy a térdem minél jobb állapotban legyen, amikor már elhagyhatom a rögzítőt.” – számolt be állapotáról a játékos. Anne Mette sérült térdén hamarosan kontroll MRI vizsgálatot végeznek el, ezt követően tér vissza Győrbe, ahol Holanek Zoltán vezetésével folytatja a rehabilitációt.

Jobbulást és mihamarabbi visszatérést kívánunk Anne Mette Hansennek!

Forrás: AUDI ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2017. Október 20. 08:32, péntek | Helyi sport

GYÁSZ! Meghalt Csukás Emil az ETO és a Dózsa jobbszélsője

Hosszan tartó betegség után életének 71. évében elhunyt a Rába ETO és a Győri Dózsa volt jobbszélsője.

2017. Október 20. 07:30, péntek | Helyi sport

Újabb sportsérülés Győrben

Combsérülés miatt több mint egy hónapig nem kézilabdázhat Cornelia Nycke Groot, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC holland válogatott játékosa.

2017. Október 16. 07:00, hétfő | Helyi sport

Minden mini és serdülő, érmet kapott

Ez elmúlt hétvégén, Szolnokon rendezték meg a 19. Tisza Kupa Nemzetközi Versenyt, amelyen a Győri Atlétikai Club mini és serdülő korosztályú sportolói szálltak vízre.

2017. Október 12. 08:30, csütörtök | Helyi sport

Franciaországi vereséggel indítottak a győri kosaras lányok

A Cegléd és a Győr is kikapott idegenben francia ellenfelétől szerdán a női kosárlabda Európa Kupa első fordulójában.