Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. November 16. 16:00, péntek | Bulvár

Megfenyegette Király Viktor barátnőjét egy rajongó, most testőr védi

Megfenyegette Király Viktor barátnőjét egy rajongó, most testőr védi

Egy féltékeny rajongója megfenyegette az énekes barátnőjét, ezért külön védelmet kap a koncerteken.

A Ridikülben a Rajongóból zaklató témát fejtegették a sztárok, Király Viktor pedig korábban nem hallott sztorikkal rukkolt elő. Évekkel ezelőtt, amikor a Király utcában lakott, rajongója a lakásában tört rá. A nő éjjel bekopogtatott hozzá, majd az elutasítástól felbőszülve betörte az énekes kocsijának összes ablakát.

"Régebben volt egy-két ijesztő incidens, amikor például a bokorban elbújva vártak rám az utcán. Ilyenkor azért el kell gondolkodni. Vannak ugyanis veszélyek a világban, és igenis létezik és komolyan kell venni a rajongói terrort" - árulta el a Borsnak Király Viktor, aki a műsorban egy friss sztorit is említett: barátnőjét, Anitát nemrég megfenyegették - az esetet még nehezebben viselte, mint amikor őt inzultálják.

"Egy-két ember nehezen emészti meg, hogy boldogok vagyunk, és ezért kitaláltak dolgokat, hogy megnehezítsék az életünket. Nemrég írtak Anitának, hogy nehogy eljöjjön velem egy koncertemre, mert baj lesz. Ekkor elgondolkoztunk, hogy talán jobb, ha otthon marad, de végül úgy döntöttünk, nem fogunk félelemben élni, szembenézünk bármivel, bárkivel" - mesélte a lapnak.

"Szerződésben kötöttem ki mindig is, hogy a koncertjeimen a színpad mellett és az ajtónál is legyen egy-egy biztonsági őr. Ha fenyegető üzeneteket kapok, akkor pedig odafigyelek, hogy kettővel több biztonsági ember legyen a környéken. Anita, ha velem tart, én vigyázok rá, ha színpadon vagyok, akkor pedig a magyar kick-box bajnok barátom, aki egyben a sofőröm is" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Kép: Király Viktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára