Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 29. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Megtalálták Elvis Presley utódját

Megtalálták Elvis Presley utódját

A Star Trek és a Hulk sztárja alakíthatja a legendás énekest egy új életrajzi filmben, az Elvis & Nixon-ban.

Eric Bana, a Star Trek sztárja alakíthatja Elvis Presleyt egy új filmben. A színészt felkérték, hogy játssza el a Blue Suede Shoes sláger-gyárosát az Elvis & Nixon című független filmben. A másik címszerepben, az egykori amerikai elnökében Danny Huston lesz látható. A film rendezője A herceg menyasszonya sztárja Cary Elwes lesz, akinek ez lesz az első direktori feladata.

A mozi egy megtörtént eseten alapul, amikor Elvis Washingtonba utazott, hogy a Fehér Házban találkozzon az ország akkori vezetőjével. Az énekes egy hatoldalas levélben kér előtte találkozót az elnöktől, akit arra akart rávenni, hogy tegye meg őt a Bureau of Narcotics and Dangerous Drugs, azaz a narkotikumokkal és drogokkal foglalkozó iroda különleges ügynökévé. A sztár a találkozóra magával vitt, természetesen ajándékba egy negyvenötös Colt pisztolyt és néhány családi fényképet is.

Arról még nincs hír, hogy mikor kezdik meg a film forgatását, de az már biztos, hogy a munkát Los Angelesben, Kaliforniában, valamint a louisianai Shreveport-ban végzik majd.

Eric nem sokkal ezelőtt fejezett be egy drámát, legközelebb pedig egy pörgős thrillerben, a Brilliant-ban láthatjuk majd. Danny következő filmje pedig A titánok harca folytatása lesz, illetve a Medallion, Nicolas Cage oldalán.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.