Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 18. 13:55, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Mel Gibsont megalázták

Mel Gibsont megalázták

Nem telhet el ma már díjátadó botrány nélkül. Magyar idő szerint ma hajnalban adták át a Golden Globe díjakat, amely során a házigazda alkoholistának titulálta az egyik sztárvendéget, Mel Gibsont.

Mel Gibson alkoholproblémáiról rendszeresen hallunk. A színész gyakran képtelen megálljt parancsolni a szesznek, ezért rendszerint a bulvárlapok címoldalára került. A botrányokat elég jó gegnek ítélte a Golden Globe díjátadó műsorvezetője, Ricky Gervais. A mókamester ugyanis piával teli pohárra a kezében, a következőképpen konferálta fel a sztárszínészt: "Én nem szeretek inni, nem úgy, mint a következő férfi: Mel Gibson!"

A díjátadó közönségét alkotó szakmabeliek egy pillanatig visszatartották a levegőt, majd kínos kacagásban törtek ki. A legkellemetlenebbül persze Gibson érezte magát, aki viccelődéssel igyekezett leküzdeni a kínos perceket.

Az idei Golden Globe egyébként a papírforma szerint zajlott. A filmek közül a legjobb drámai alkotás az Avatar lett, a zenés produkciók közül pedig a The Hangover győzött. A legjobb színészi alakítás díját Jeff Bridges vitte el, a legjobb színésznő Sandra Bullock lett. Meyl Streep a Julie és Juliában nyújtott alakításért kapott gömböt, James Cameront pedig az Avatar rendezéséért díjazták. A televíziós produkciók közül a Dexter két díjat kapott és Drew Barrymore is megkapta az első Golden Globe-ját!



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára