Városlista
2018. július 21, szombat - Dániel

Hírek

2017. December 04. 10:20, hétfő | Belföld

Melegítőpárna égette meg a kórházban a kisbabát

Melegítőpárna égette meg a kórházban a kisbabát

Az eset 15 éve történt, de Fanninak azóta is több plasztikai műtéte volt.

Fannit születése után nem sokkal bélelzáródás miatt kellett kórházba vinni. Több éjszakára ott tartották, majd gyógyultan hazaengedték. Kórházi zárójelentésében viszont égési sérülések is fel voltak tüntetve. Szülei rémülten látták, hogy a kisbaba háta, sőt a hasa is tele van égési sérülésekkel.

A körmendi lány most 15 éves, tele van hegekkel, de még mindig plasztikai műtétekre jár, tulajdonképpen szinte születése óta. Anyja nemrég írt a kórháznak, ahol lányát annak idején kezelték, de a válasz szerint az eset olyan rég történt, hogy semmilyen információt nem tudnak adni róla. (TV2)

Forrás: nlcafe.hu

Fanniról kép forrása: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 21. 19:04, szombat | Belföld

Elmenekült a feketetaxis a rendőrök elől, több kocsit is összetört – Vádat emelnek

Több autót is megrongált, és a járdára felhajtva, gyalogosokat is veszélyeztetett az a 25 éves, engedéllyel nem rendelkező taxis, aki ellen vádat emel a fővárosi ügyészség.

2018. Július 21. 12:50, szombat | Belföld

Kényelmes ágyat, tisztaságot és wifit igényelnek a magyar utazók egy felmérés szerint

A tisztaság mellett kényelmes, nagy ágyra és wifire vágynak a magyar utazók a GKI és a Bónusz Brigád MTI-nek elküldött kutatása szerint.

2018. Július 21. 10:46, szombat | Belföld

Túlfutott és az autóútra gurult egy kisgép Budakeszinél

A Törökbálintot és Budakeszit összekötő autóútra gurult, majd felborult egy kisgép péntek este a farkashegyi repülőtérnél - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

2018. Július 21. 09:43, szombat | Belföld

Szombaton az ország nagy részén heves zivatarok lehetnek

Nyolc megyére másodfokú, több megyére és a fővárosra elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra heves zivatar veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.