Városlista
2018. október 22, hétfő - Előd

Hírek

2017. December 04. 10:20, hétfő | Belföld

Melegítőpárna égette meg a kórházban a kisbabát

Melegítőpárna égette meg a kórházban a kisbabát

Az eset 15 éve történt, de Fanninak azóta is több plasztikai műtéte volt.

Fannit születése után nem sokkal bélelzáródás miatt kellett kórházba vinni. Több éjszakára ott tartották, majd gyógyultan hazaengedték. Kórházi zárójelentésében viszont égési sérülések is fel voltak tüntetve. Szülei rémülten látták, hogy a kisbaba háta, sőt a hasa is tele van égési sérülésekkel.

A körmendi lány most 15 éves, tele van hegekkel, de még mindig plasztikai műtétekre jár, tulajdonképpen szinte születése óta. Anyja nemrég írt a kórháznak, ahol lányát annak idején kezelték, de a válasz szerint az eset olyan rég történt, hogy semmilyen információt nem tudnak adni róla. (TV2)

Forrás: nlcafe.hu

Fanniról kép forrása: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 22. 18:12, hétfő | Belföld

Novembertől forog Bergendy Péter horrorfilmje, a Post Mortem

November végén kezdi el forgatni Bergendy Péter Post Mortem című horrorfilmjét, amely közvetlenül az első világháború befejezése után játszódik egy kísértetek által megszállt magyar faluban.

2018. Október 22. 17:01, hétfő | Belföld

Az Ostrom nyerte a luxemburgi CinEast filmfesztivál közönségdíját

Kovács István az Ostrom című diplomafilmje nyerte el a közönségdíjat a luxemburgi CinEast filmfesztiválon - tájékoztatta hétfőn a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-t.

2018. Október 22. 15:01, hétfő | Belföld

Baseballütőkkel támadtak ismerősükre, őrizetbe vették őket

Őrizetbe vettek a rendőrök Miskolcon két férfit és két nőt, akik szóváltás után baseballütőkkel bántalmazták ismerősüket, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett

2018. Október 22. 11:01, hétfő | Belföld

Az építőipari cégek száma 25 százalékkal bővült az idén

Az építőiparban 1243 új cég jött létre az idén a harmadik negyedévében, 25 százalékkal több, mint az előző év azonos időszakában - közölte az Optenaz MTI-vel.