Városlista
2018. március 22, csütörtök - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2017. December 04. 10:20, hétfő | Belföld

Melegítőpárna égette meg a kórházban a kisbabát

Melegítőpárna égette meg a kórházban a kisbabát

Az eset 15 éve történt, de Fanninak azóta is több plasztikai műtéte volt.

Fannit születése után nem sokkal bélelzáródás miatt kellett kórházba vinni. Több éjszakára ott tartották, majd gyógyultan hazaengedték. Kórházi zárójelentésében viszont égési sérülések is fel voltak tüntetve. Szülei rémülten látták, hogy a kisbaba háta, sőt a hasa is tele van égési sérülésekkel.

A körmendi lány most 15 éves, tele van hegekkel, de még mindig plasztikai műtétekre jár, tulajdonképpen szinte születése óta. Anyja nemrég írt a kórháznak, ahol lányát annak idején kezelték, de a válasz szerint az eset olyan rég történt, hogy semmilyen információt nem tudnak adni róla. (TV2)

Forrás: nlcafe.hu

Fanniról kép forrása: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 22. 12:10, csütörtök | Belföld

Több mint 3 fokkal megdőlt az országos napi hidegrekord

Több mint 3 Celsius-fokkal megdőlt az országos napi hidegrekord csütörtökön - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.

2018. Március 22. 12:08, csütörtök | Belföld

Továbbra is biztosított az ország gázellátása

Biztosított Magyarország gázellátása, az ország öt gáztárolójában 1,7 milliárd köbméter földgáz áll rendelkezésre, ez a mennyiség még egy elhúzódó tél esetén is fedezi az ország gázszükségletét

2018. Március 22. 10:53, csütörtök | Belföld

Emelkedik a benzin ára

Emeli bruttó 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásból csütörtökön az MTI.

2018. Március 22. 08:00, csütörtök | Belföld

Piacon a Közétkeztetők Kézikönyve

A közétkeztetők, a dietetikusok és a kereskedelmi vendéglátók számára is a hasznos információkat összegyűjtő, hiánypótló mű március 21-én szerdán jelent meg és került kereskedelmi forgalomba.