Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Augusztus 18. 09:15, csütörtök | PR

Mennyezeti lámpa 1x1

Mennyezeti lámpa 1x1

A mennyezeti lámpa otthonunk egyetlen helyiségéből sem hiányozhat, hiszen időjárástól és napszaktól függetlenül szükségessé válhat használata.

Annak érdekében azonban, hogy mind a lakberendezési stílusnak, mind saját elképzeléseinknek maximálisan megfeleljen, érdemes körültekintően választani. Ezt főként az indokolja, hogy a világításra napjainkban már nem csak funkcionális elemként gondolunk, hanem az otthon szerves részét képező, esztétikai jellemzőkkel is bíró darabként is.

Az elter.hu is azon a véleményen van, hogy mennyezeti lámpa beszerzés során célszerű a minőséget előtérbe helyezni. Ha erre odafigyelünk, akkor olyan világítással lehet gazdagabb a lakás, amelyet garantáltan hosszú távon lehet majd használni, és ugyanakkor stílust is teremthetünk segítségével. Nézzük, milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani akkor, ha a mennyezeti lámpa beszerzése a cél!

Helyiségtől függetlenül nélkülözhetetlen!

Ha világításról van szó, akkor sokan vannak, akik főként az olyan hangulatteremtő megoldásokat tartják elsődlegesnek, mint az állólámpák, a falikarok vagy a napjainkban nagyon népszerű süllyesztett világítás. Míg ugyan nyárestéken ezek is kiválóan megállják a helyüket, addig a késő őszi hónapokban már megtapasztalható a mennyezeti lámpa hiánya. Nem mehetünk el tehát amellett, hogy a lakás minden helyiségét felszereljük a teljes világosságot teremtő eszközzel. Az egész helyiséget beterítő fénynek köszönhetően kiváló körülmények teremthetőek a családi vacsorához, a hétvégi baráti összejövetelhez vagy egyéb, közös programokhoz. Kevés bosszantóbb dolog van, mint amikor nincs kellő fény a lakásban, s ez megakadályoz a késő délutáni-esti tevékenységben. A mennyezeti lámpa ma már rendkívül széles választékban megtalálható a kínálatban, tehát valóban mindenki rábukkanhat a lakberendezési stílushoz is tökéletesen passzoló megoldásokra.

Süllyesztett mennyezeti világítás az elegancia jegyében

Főként nagy belmagassággal rendelkező ingatlanok esetében szokott felmerülni az álmennyezet kérdése, mellyel egyszerre csökkenthető a belmagasság és a fűtési költség. Ugyanakkor tény, hogy manapság a hagyományos ingatlanok esetében is előszeretettel esik a választás az álmennyezetre, amely a megfelelő formákkal és színekkel kombinálva azonnal elegáns összképet teremt. A hatás fokozható süllyesztett világítással, amely a mennyezeti lámpa szerepét tölti be, mégis valamiféle különleges eleganciát kölcsönöz a helyiségnek.

Mutatós darabok akár nagy belmagasságú otthonokba is

Természetesen nem törvényszerű, hogy a nagy belmagasság hátránynak számít, ugyanis olyan mutatós mennyezeti lámpa fajták közül is válogathatunk, amelyek kifejezetten kitöltik a teret és jól mutatnak a megszokottnál magasabb helyiségek esetében is. A hosszasan lecsüngő darabokkal extravagáns vagy éppen elegáns hatás érhető el. A megfelelő lakberendezéssel és bútorokkal társítva légiesen könnyed, mégis praktikus megoldások születhetnek.

A minőség elérhető luxusnak számít

Kár lenne azt gondolni, hogy kizárólag csillagászati összegekért lehet hozzájutni igazán minőségi mennyezeti lámpa fajtákhoz. A gyártók arra törekednek napjainkban, hogy az otthon kényelmét befolyásoló színvonalas világítás elérhető luxus legyen bárki számára, és ne kelljen vagyonokat fizetni egy-egy divatos, igényes és tartós darabért. Ma már akülönleges, designer lámpák is megfizethetőek, érdemes kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket lakberendezés során.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt