Városlista
2018. január 16, kedd - Gusztáv

Hírek

2018. Január 12. 15:00, péntek | Bulvár

Mesebeli esküvője volt Rácz Gergőnek

Mesebeli esküvője volt Rácz Gergőnek

Ősszel jegyezte el a barátnőjét Rácz Gergő, aki nemrég árulta csak el, hogy év végén összeházasodtak. Most először mesél a nagy napról, és az ott készült képekből is láthatsz most néhányat.

A Sztárban sztár+1 kicsi versenyzője októberben húzott gyűrűt a barátnője, Bea kezére és már akkor tudta: szeretné a lány álmát valóra váltani.

„Bea kedvenc hónapja a december, és bár várhattunk volna 2018 decemberéig is, mi bíztunk magunkban” – mesélte a BEST magazinnak az énekes.

„Olyan volt az esküvőnk, mint egy Disney-mese!” - Folytatta Rácz Gergő, aki öt év után házasodott össze szerelmével, Beával. A készülődésre és a nagy napra egész életükben emlékezni fognak.

Találtak egy kastélyszerű rendezvénytermet Budapest mellett, és mivel nem akarták, hogy a téli hidegben a hetvenfős násznépnek ide-oda kelljen vonulnia, nemcsak a lagzit, hanem az esküvőt is itt tartották december 29-én.

Forrás: nlcafe.hu

Kép: Best Magazin

Címkék: esküvő, rácz gergő

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 16. 07:45, kedd | Bulvár

Freddie lép színpadra Emeli Sandé koncertje előtt

Freddie és zenekara melegíti be a közönséget a világhírű brit soul és R&B énekesnő, Emeli Sandé február 18-i budapesti koncertje előtt a Papp László Budapest Sportarénában.

2018. Január 16. 05:01, kedd | Bulvár

Herceg akar lenni a holland király unokatestvérének törvénytelen fia

Újabb taggal bővülhet a holland király család, ugyanis Vilmos Sándor király unokatestvére, Carlos de Bourbon-Parme herceg házasságon kívül született 21 éves fia, Hugo Klynstra fel akarja venni apja nevét és rangját.

2018. Január 15. 14:00, hétfő | Bulvár

Risztov Éva hajáért odavannak a rajongók

Nem mostanában láttuk ilyen frizurával Risztov Évát. Az olimpiai bajnok úszónő egy 14 éves fotót osztott meg, amin még hosszú, szőke haja volt.

2018. Január 15. 12:00, hétfő | Bulvár

MacGyver is megirigyelte volna, ahogy a kiskunmajsai rendőrök segítettek

Egy mágnes segítségével emelték ki a csatornába esett kulcscsomót a kiskunmajsai járőrök a minap.