Városlista
2018. június 19, kedd - Gyárfás

Hírek

2018. Január 12. 15:00, péntek | Bulvár

Mesebeli esküvője volt Rácz Gergőnek

Mesebeli esküvője volt Rácz Gergőnek

Ősszel jegyezte el a barátnőjét Rácz Gergő, aki nemrég árulta csak el, hogy év végén összeházasodtak. Most először mesél a nagy napról, és az ott készült képekből is láthatsz most néhányat.

A Sztárban sztár+1 kicsi versenyzője októberben húzott gyűrűt a barátnője, Bea kezére és már akkor tudta: szeretné a lány álmát valóra váltani.

„Bea kedvenc hónapja a december, és bár várhattunk volna 2018 decemberéig is, mi bíztunk magunkban” – mesélte a BEST magazinnak az énekes.

„Olyan volt az esküvőnk, mint egy Disney-mese!” - Folytatta Rácz Gergő, aki öt év után házasodott össze szerelmével, Beával. A készülődésre és a nagy napra egész életükben emlékezni fognak.

Találtak egy kastélyszerű rendezvénytermet Budapest mellett, és mivel nem akarták, hogy a téli hidegben a hetvenfős násznépnek ide-oda kelljen vonulnia, nemcsak a lagzit, hanem az esküvőt is itt tartották december 29-én.

Forrás: nlcafe.hu

Kép: Best Magazin

Címkék: esküvő, rácz gergő

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 19. 19:05, kedd | Bulvár

Törőcsik Mari rosszul lett a Díszpolgárrá avatása előtt

Törőcsik Mari nem volt biztos benne, hogy részt tud venni a tiszteletére rendezett ünnepségen. Hiába volt a helyszín csupán néhány száz méterre otthonától, mégis autóval vitték oda. A színésznő út közben komoly rohamot kapott.

2018. Június 19. 17:08, kedd | Bulvár

Az Eurovíziós Dalfesztiválról készít filmet Will Ferrell

Az Eurovíziós Dalfesztiválról készül film Will Ferrell amerikai komikus színész főszereplésével a Netflix megrendelésére - írta a BBC hírportálja.

2018. Június 19. 13:23, kedd | Bulvár

Válogatott futballsztár rabolta el a szépségkirálynő szívét?

Az egykori Fitness válogatott valamint szépségkirálynő már többször posztolt a Futball válogatottról,képeit lájkolták is néhányan a focisták közül, ám ennél több árulkodó jel nem volt eddig.

2018. Június 19. 13:05, kedd | Bulvár

Drónnal készítettek napozós képet Örög Nóráról pihenőnapján

Ördög Nóráról a Balatonon készített fotót férje, Nánási Pál. A TV2 műsorvezetője bikiniben napozgat, a képet pedig most osztotta meg a követőkkel.