Városlista
2018. szeptember 20, csütörtök - Friderika

Hírek

2018. Január 12. 15:00, péntek | Bulvár

Mesebeli esküvője volt Rácz Gergőnek

Mesebeli esküvője volt Rácz Gergőnek

Ősszel jegyezte el a barátnőjét Rácz Gergő, aki nemrég árulta csak el, hogy év végén összeházasodtak. Most először mesél a nagy napról, és az ott készült képekből is láthatsz most néhányat.

A Sztárban sztár+1 kicsi versenyzője októberben húzott gyűrűt a barátnője, Bea kezére és már akkor tudta: szeretné a lány álmát valóra váltani.

„Bea kedvenc hónapja a december, és bár várhattunk volna 2018 decemberéig is, mi bíztunk magunkban” – mesélte a BEST magazinnak az énekes.

„Olyan volt az esküvőnk, mint egy Disney-mese!” - Folytatta Rácz Gergő, aki öt év után házasodott össze szerelmével, Beával. A készülődésre és a nagy napra egész életükben emlékezni fognak.

Találtak egy kastélyszerű rendezvénytermet Budapest mellett, és mivel nem akarták, hogy a téli hidegben a hetvenfős násznépnek ide-oda kelljen vonulnia, nemcsak a lagzit, hanem az esküvőt is itt tartották december 29-én.

Forrás: nlcafe.hu

Kép: Best Magazin

Címkék: esküvő, rácz gergő

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 19. 14:02, szerda | Bulvár

Jack Black csillagot kapott a Hírességek sétányán

Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán Jack Black, akinek A végzet órája című kalandfilmjét péntektől játsszák az észak-amerikai mozik.

2018. Szeptember 19. 10:44, szerda | Bulvár

Újra jelentkezik az örökbefogadást népszerűsítő kutyás reality-magazin

Gazdára váró kutyusok és Iain Lindsay nagykövet társaságában számolt be a Pacsi! című kutyás reality-magazin újdonságairól a műsorvezető Molnár Karesz és Kevin kutya.

2018. Szeptember 19. 08:39, szerda | Bulvár

Magyar kockások is szárnyra kapnak Bostonban

Az Egyesült Államok ad otthont az első Red Bull Rubik-kocka világbajnokságnak

2018. Szeptember 18. 07:22, kedd | Bulvár

Angelina Jolie 19. századi bosszúthrillerben játszik főszerepet

Hamarosan egy 19. század végén játszódó bosszúthrillerben játszik főszerepet Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai filmsztár - számolt be hétfőn a The Hollywood Reporter.