Városlista
2018. december 16, vasárnap - Etelka

Hírek

2018. Január 12. 15:00, péntek | Bulvár

Mesebeli esküvője volt Rácz Gergőnek

Mesebeli esküvője volt Rácz Gergőnek

Ősszel jegyezte el a barátnőjét Rácz Gergő, aki nemrég árulta csak el, hogy év végén összeházasodtak. Most először mesél a nagy napról, és az ott készült képekből is láthatsz most néhányat.

A Sztárban sztár+1 kicsi versenyzője októberben húzott gyűrűt a barátnője, Bea kezére és már akkor tudta: szeretné a lány álmát valóra váltani.

„Bea kedvenc hónapja a december, és bár várhattunk volna 2018 decemberéig is, mi bíztunk magunkban” – mesélte a BEST magazinnak az énekes.

„Olyan volt az esküvőnk, mint egy Disney-mese!” - Folytatta Rácz Gergő, aki öt év után házasodott össze szerelmével, Beával. A készülődésre és a nagy napra egész életükben emlékezni fognak.

Találtak egy kastélyszerű rendezvénytermet Budapest mellett, és mivel nem akarták, hogy a téli hidegben a hetvenfős násznépnek ide-oda kelljen vonulnia, nemcsak a lagzit, hanem az esküvőt is itt tartották december 29-én.

Forrás: nlcafe.hu

Kép: Best Magazin

Címkék: esküvő, rácz gergő

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 15. 10:31, szombat | Bulvár

Sam Mendes első világháborús filmet forgat Steven Spielberg közreműködésével

Sam Mendes újra együtt dolgozik Steven Spielberggel: a Bond-rendező első világháborús filmet forgat Steven Spielberg DreamWorks stúdiójában.

2018. December 15. 05:00, szombat | Bulvár

Készül a Pesti balhé, Lóth Balázs első mozifilmje - VIDEÓVAL

Lóth Balázs játéfilm-rendezői bemutatkozását, a Pesti balhé címmel készülő vígjátékot 327 millió forinttal támogatja a Magyar Nemzeti Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága.

2018. December 14. 10:05, péntek | Bulvár

Tom Jones jövőre ismét fellép Magyarországon

Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait

2018. December 13. 17:01, csütörtök | Bulvár

Pharell Williams és Robin Thicke ötmillió dollárt fizethet egy szerzői jogi perben

Robin Thicke és Pharell Williams ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) fizethet egy hosszú idő után lezárult szerzői jogi perben, amely nagy sikerű számuk, a Blurred Lines miatt indult