Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Március 22. 14:53, szerda | Életmód

Mi a titka a stílusos megjelenésű nőnek?

Mi a titka a stílusos megjelenésű nőnek?

Elég csupán a megfelelő alapdarabok beszerzése, s máris könnyedén megtalálhatod a minden alkalomra megfelelő öltözéket.

A gardróbfrissítés előtt válasszuk ki a minőségi holmikat! Sokat spórolhatunk, ha írunk egy listát azokról a ruhadarabokról, amelyeket viselni szeretnénk a szezonban.

Nem kell divatőrültnek lenned ahhoz, hogy stílusos megjelenéseddel lehengerelj bárkit, elég, ha megfogadsz néhány apró tanácsot.

A meleg télikabátot maholnap felváltja a sportos, vagány bőrdzseki, amelyet számos variációban viselhetsz. Az átmeneti időszakban a bőrdzseki nem hiányozhat a gardróbodból; garantáltan szexi leszel benne. Szereted a praktikus és puha sálakat? Válassz belőle nagyméretűt, lehetőleg színben és mintában passzoljon a bőrdzsekidhez és a ruhatárad többi darabjához! Bátran játssz a színekkel! Elég volt a téli szürkeségből!

Egy nő gardróbjából sem hiányozhat a blézer, még akkor sem, ha a munkahelyünkön nem elvárás az elegáns, üzleties megjelenés. Sosem lehet tudni, épp mikor adódik egy fontos tárgyalás, egy színházi est, vagy állásinterjú. Az idei szezonban is abszolút jolly joker a fehér ing, melyet a hóbortos, flitteres szoknyával, farmernadrággal és elegáns szövetnadrággal is párosíthatsz. Ki ne szeretne egyszerű, letisztult és elegáns megjelenést percek alatt?

Megfelelő lábbeli nélkül aligha leszel sikkes. Szerezz be egy kényelmes tornacipőt akkor is, ha tűsarkú-rajongó vagy! A praktikusságot és a kényelmet mindig tartsd szem előtt; csakúgy, mint a farmervásárlásnál! Az alkatodhoz leginkább passzoló fazont nem könnyű kiválasztani, érdemes több üzletben, sokat próbálni, mert egy jól megválasztott farmernadrággal kihangsúlyozhatod előnyös vonalaidat.

A virágminta örök divat. Idén szemkápráztató darabokkal találkozhatnunk a boltok polcain, amelyek a hippi korszakot idézik. A harsány minták mellett tuti befutók lesznek a szimmetrikus szabású, csak az egyik vállat megmutató ruhadarabok. A 2017-es év trendszíne a sárga, a nude (testszín) és a lombzöld. A rocker stílus sem megy ki a divatból, sőt, az extravagánsabb külső népszerűsége idén az egekbe szökkenhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.