Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. November 08. 10:16, csütörtök | Bulvár

Michael Douglas kapta a 2648. csillagot

Michael Douglas kapta a 2648. csillagot

Michael Douglas csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, melyet felesége, fia és édesapja körében leplezett le kedden.

A 74 éves Oscar-díjas színész felesége Catherine Zeta-Jones, fia Cameron Douglas és apja, a 101 éves Kirk Douglas társaságában leplezte le a csillagot kedden.

A fotósok előtt feleségével pózolt, akinek beszédében köszönetet mondott a támogatásért és a türelméért. A pár hamarosan a 18. házassági évfordulóját ünnepli. A 49 éves Catherine egy vállat szabadon hagyó, pöttyös, fekete ruhában viselt az alkalomból, az alakját kiemelő kreációnak köszönhetően a színésznő tényleg vonzotta a tekintetet.

"Nagyon sokat jelent nekem, apa, hogy ma itt vagy" - mondta végül könnyek között Michael Douglas, majd hozzátette: nagyon büszke, hogy az ő fia lehet.

A csillaggal a színész és rendező a showbizniszben eltöltött öt évtizedes karrierjét ünnepelte.

Michael Douglas az 1970-es években ünnepelte első sikereit a San Francisco utcáin című sorozat detektívjeként. Első Oscar-díját 1975-ben a Száll a kakukk fészkére című pszichodráma producereként nyerte, a másodikat pedig a Tőzsdecápák című 1988-as dráma főszerepével érdemelte ki.

Főkép: velvet.hu

Képek: MTI/EPA/Nina Prommer, hirado.hu,origo.hu, parameter.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.