Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Szeptember 15. 07:36, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír/etokc.hu

Nagyon durva! Volt ellenfelei a lába nyomába sem érnek a Győri Audi ETO-nak

Nagyon durva! Volt ellenfelei a lába nyomába sem érnek a Győri Audi ETO-nak

Már az első félidőben eldőlt gyakorlatilag a meccs Székesfehérváron, hiszen a szünetben 11-28 volt a Győri Audi ETO javára, a vége pedig 28 gólos, 21-49-es, magabiztos győri siker lett.

Mi kezdtük meg a meccset, Radicevic, Amorim, Löke, Görbicz, Hornyák, Vérten felállásban, a kapuban pedig Lunde védett. Az első támadásból Hornyák Ági lőtt gólt majd Löke jött, erre Becséri válaszolt. Hornyák Ági szép betörése után 3-1-re vezettünk. Löke nem akart lemaradni Hornyáktól gólszerzésben, ő lőtte 4. gólunkat. Az ötödiket Vérten lőtte a szélről, a hatodikat Löke beállóból, és még csak a negyedik percben jártunk. Vérten szerzett labdát, Löke indult meg ez volt a hetedik, majd Hornyák lőtte a 8. gólunkat. Kereken öt perc telt el ekkor, Mihály Attila pedig ki is kérte idejét, hiszen álomrajtot vett csapatunk. Tilinger harcolt ki hetest, amit értékesített is. Heidi ötödik gólja a csapat kilencedik találata volt, a tizediket pedig szintén ő szerezte(2-10), és Nikcevicet ki is küldték az Alcoa-ból két percre. Emberhátrányban Becséri szépített, erre Radicevic válaszolt. Hornyák Ági betört, megvolt a 12. gólunk. Kereken 10 perc elég volt, hogy 10 gólos előnyre tegyünk szert, Amorim volt eredményes először. Radicevic lőtte meg második gólját(3-14), majd Löke jött ismét, akit nagyon egyedül hagytak. Bejött Lekic irányítani, majd egy parádés gólt szereztünk, Radicevic lövés helyett Lökét hozta játékba, aki nem is hibázott, hiszen üres volt előtte a kapu. Lekic szép gólt lőtt,Lunde pedig remekül fogott. Radicevic a meccs 17. percében lőtte 18. gólunkat. Tilinger tört meg egy hosszú gólcsendet, erre gyors középkezdésből Lekic válaszolt, Nikcevic pedig másodszor kapott kétpercest. Löke meglőtte 20 gólunkat, saját maga kilencedik gólja volt ez, majd jött a tizedik gólja is(4-21). Tilinger újabb hetest lőhetett, be is dobta. Löke pihenőt kapott jött helyette Palkó, gólt azonban Lekic szerzett. Kuhinkó csapata 6. gólját érte el, majd Niksic volt eredményes, sőt még Nikcevic is betalált(8-22). Niksic újabb gólt lőtt, erre Radicevic válaszolt, majd Vérten is(9-24), sőt indításból Joka ismét betalált. A 27. perc elején Bízik lőtte az Alcoa 10 gólját. Konkoly Csaba cserélt Görbe és Hornyák helyére jött Kovacsics és Planéta, de a gólt Lekic lőtte, majd Palkó is belőtte első találatát(10-27). Nikcevic góljára Radicevic válaszolt, így a félidőben 11-28-as győri vezetést regisztrálhattunk.

A második félidőt Palkó Fruzsi gólja nyitotta, nagyot küzdött a fiatal beállós a találatért, a túloldalon Niksic járt túl Lunde eszén. Planéta harmincadik gólunkat szerezte, Kovacsics a 31.-et, Palkó pedig hetest harcolt ki, amit Misi be is lőtt, azaz hússzal vezettünk(12-32). Rádl betalált, Palkó újabb hetest harcolt ki, ezt Misi kapufára lőtte. Németh góljára Lekic válaszolt gyorsan, majd Orbán lőtt szép, kapufás gólt, sőt a 39. perc végén Vérten is betalált újra(14-35). Tóth Eszter is betalált, erre Németh válaszolt, majd Palkó lőtt szép gólt, őt Kovacsics követte aztán Tóth jött(15-39), aztán mehetett egy véleményes kétperces büntetésre. Nem mellesleg ez volt az első kiállításunk. Kiegészültünk mire Orbán meglőtte 40. gólunkat a mérkőzésen. Marusec is betalált, majd Turcsányi is megtette ezt. Kurucz is beállt nálunk, gólt is szerzett(17-41), csakúgy mint Schatzl. Rádl a 18 hazai gólt szerezte, nálunk ekkor Lunde és Orbán kivételével a fiatalok szerepeltek. Palkó, majd Bízik, aztán Rádl volt eredményes(20-43). Kurucz szépen tört be, de a kontránál kétpercet érően szabálytalankodott, Rádl pedig ismét betalált. Orbán és Kovacsics kínait hozott össze, gyönyörű gól volt, majd Misi újfent eredményes tudott lenni (21-46). Orbán remek indítást kapott Lundétól, máris megvolt 47. gólunk. Az utolsó percben Gazdag kétpercest kapott, mi pedig hetest, amit Kurucz bedobott. Az utolsó gól Schatzl-é volt, így 21-49 lett a végeredmény.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.