Városlista
2019. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2018. November 02. 16:18, péntek | PR

NB egyenlő New Balance- Csak sportosan!

NB egyenlő New Balance- Csak sportosan!

A New Balance márka sokak kedvencének számít, és az általa nyújtott sportos lazaság megállja a helyét sportolás és szabadidős elfoglaltság esetén.

Ha munkád megengedi, akkor a hétköznapokban is gond nélkül viselheted a márka cipőit. A minden korábbinál szélesebb választékban mindenki megtalálhatja azokat a darabokat, amelyek nagy kedvencekké válnak majd. Az ecipo.hu tapasztalatai is azt mutatják, hogy a New Balance az általa nyújtott minőségnek köszönhetően beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Kényelmes mindennapok

Amikor cipőválasztás a cél, akkor a legtöbben a kényelmes darabokat részesítik előnyben. Nem véletlen, hiszen amikor egész nap viselünk egy modellt, akkor korántsem mindegy, mennyire passzol az a lábakra és miként szolgálja az aktivitást. Mindegy, hogy bevásárláshoz vennél fel egy laza darabot, kirándulni indulsz, vagy a napi futást tudnád le úgy, hogy közben nem kell a sérülésektől tartanod, a New Balance kínálata a fiatalos, sportos és mindenekelőtt kényelmes cipők szerelmesei számára a legjobb választás lehet.

Minőség és megbízhatóság

Egyre többen gondolják úgy, hogy cipővásárlás során inkább mélyebben a zsebükbe nyúlnak, de olyan minőséget szeretnének kapni, ami éveken át megbízhatóan áll rendelkezésre. A New Balance modelljei akkor is időtálló minőséget képviselnek, ha nap mint nap használatban vannak, és akár a rendszeres sportolás során folyamatos strapának vannak kitéve.

New Balance szabadidős elfoglaltságokhoz

Sokan vannak, akik a hétköznapokban, a munkahelyi elvárások miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy sportosan kényelmes cipőt viseljenek. Nem ritka, hogy az elegáns lábbeli az elvárás, vagy ha nem is kimondva, de megköveteli a munkakör az efféle darabokat. Ilyenkor a legtöbben másra sem vágynak, mint arra, hogy a szabadidős elfoglaltság mellé valami lazább, sportosabb darabot választhassanak. A márka már számtalanszor bebizonyította, hogy ideális döntés lehet kirándulás, természetjárás, sportolás, vagy akár csak egy rohanós bevásárlás mellé is.

Természetjárás és túrázás mellé is ideális

Ha a szabadidős elfoglaltságok kerülnek szóba, akkor mind többen választják a természet közelségét. Legyen szó az ország bármely pontjáról, mindenhol megtalálhatóak olyan helyszínek, tópartok, kirándulóhelyek, amelyek egyszerre kínálnak lehetőséget a kikapcsolódásra és az aktív szabadidőre. Évszaktól függetlenül fontos ilyenkor, hogy minden szempontból kényelmes és megbízható lábbeli álljon rendelkezésre. A New Balance kifogástalan minőséget képvisel és megjelenését illetően is változatos modellel érhető el napjainkban.

Sportos kényelem

A fizikai aktivitás fontosságára nem lehet elégszer felhívni a figyelmet. A vonzó külső és az egészséges mindennapok múlhatnak azon, hogy mennyi időt és energiát szentelünk testünk ilyen módon történő karbantartására. De miként tölthetnénk önfeledten az erre szánt időt akkor, ha nem megfelelő cipőt választunk az elfoglaltság mellé. A New Balance márka arról igyekszik gondoskodni, hogy megfizethető áron legyenek elérhetőek valóban minőségi, sportos lábbelik. Az aktív mindennapok, a városban rohangászás vagy éppen az említett sportolás mellé ideális választásnak bizonyulnak a márka cipői. A kényelem oltárán a trendi megjelenést sem kell feláldozni, hiszen sokféle színkombinációban megtalálhatóak a márka modelljei az üzletek és a webáruházak polcain. Ne feledd, a kényelmes és jó minőségű lábbeli sokszorosan kifizetődik a hónapok, évek során, és méltó társnak bizonyulnak a szabadidős elfoglaltságokhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 15. 13:09, hétfő | PR

Minden, amit a cica fülproblémáiról tudnunk kell

Az egészséges macskák alapvetően igen ellenállóak a hallójárat betegségeivel szemben, ezért, ha cicánk gyakran rázza a fejét, vakarja a fülét, érdemes alaposan megvizsgálnunk.

2019. Április 15. 13:07, hétfő | PR

Felújítandó lakás - érdemes vagy sem 2019-ben?

Számos nehéz kérdés merülhet fel, ha szeretnénk új ingatlanhoz jutni. Érdemes-e hitelt felvenni? Tökéletes állapotú házba fektessünk, vagy vegyünk egy olyat, amit olcsóbban megkaphatunk, de még rá kell költenük?

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.