Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Január 28. 13:46, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Négyen erőszakolták meg a korlátozottan cselekvőképes nőt?

Négyen erőszakolták meg a korlátozottan cselekvőképes nőt?

Őrizetbe vette a rendőrség azt a négy fiatalembert, akik a gyanú szerint még tavaly novemberben megerőszakoltak egy gondnokság alatt álló, korlátozottan cselekvőképes nőt Újfehértón - értesült a HavariaPress. Az erőszakos közösülés

A házba erőszakkal bejutó férfiak egy eltűnt hólapát miatt jelentek meg a félelemben tartott családnál. Az eset után feljelentést tett 47 éves férfi fivérét többször megütötték. A feljelentő, aki korlátozott cselekvőképessége miatt gondnokság alatt áll, beszámolt a rendőröknek a tavalyi erőszakról is. Elmondta, hogy akkor négyen törtek rájuk, s 42 éves húgát többen megerőszakolták.

A gondnokság alatt álló, korlátozottan cselekvőképes nő meghallgatásakor megerősítette a bátyja által elmondottakat. A rendőrök a négy, 19 és 26 év közötti korú férfit őrizetbe vették, ellenük a novemberi eset miatt erőszakos közösülés, a legutóbbi eset miatt pedig magánlaksértés miatt indítottak eljárást.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.