Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Január 23. 14:27, szerda | Helyi

Nívós rendezvények, lélegzetelállító környezetben – Rudas Bistro rendezvényszervezés

Nívós rendezvények, lélegzetelállító környezetben – Rudas Bistro rendezvényszervezés

Az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Gellért-hegy lábánál elhelyezkedő Rudas Gyógyfürdő teljes területe műemlék védelem alatt áll. A fürdőt, mely már 500 éves, még ma is a Juventus termálvíz látja el.

A helyszín

A komplexum, mely a város szívében helyezkedik el, egyszerűen megközelíthető. Mivel a 7-es busz vonalán található, tömegközlekedéssel könnyen eljuthatunk ide, csak le kell szállnunk a Rudas Gyógyfürdő megállóhelynél. Ha autóval érkeznénk, az sem akadály, hiszen a hét minden napján könnyű parkolóhelyet találni a fürdő épülete melletti parkolóban.

Éttermük és külön rendezvény termeik alkalmasak családi születésnapok, osztálytalálkozók és céges rendezvények megszervezésére is. Kisebb összejövetelekkel, de még nagyobb létszámú állófogadásokkal is könnyedén meg tudnak birkózni, legyen szó akár egy kis létszámú vagy tágabb családi összejövetelről. Az esküvők megszervezéséhez is exkluzív környezetet tudnak biztosítani. Le tudják bonyolítani a céges rendezvények minden típusát. Kiváló választás csapatépítő tréninghez vagy egy termékbemutatóhoz, sajtótájékoztatóhoz a Rudas Bistro, hiszen minden esetben megtalálják Önnek a megoldást, biztosítják a színvonalas környezetet és az öt csillagos kiszolgálást.

Milyen termek állnak rendelkezésre?

A Penrose teremben ültetve 40-50 fő, állófogadás esetén 60-an férnek el kényelmesen. A Juventus körpanorámás teremben ültetve 60-70 főt, állófogadásnál itt már 80 főt is be tudnak fogadni. Ezek mellett még további 24 főt tudnak asztalhoz ültetni, a csodálatos panorámával bíró teraszukon is.

Minden termük egyedi beépített, rejtett hangosítási rendszerrel felszerelt. Külön szabályozható a helyiségek egyedi megvilágítása is. Maga az étterem és rendezvénytermeik a Rudas Gyógyfürdő legújabb, felújított szárnyában helyezkednek el. A legmodernebb technikával felszerelve, európai színvonalat biztosítanak minden új és visszatérő vendégük számára.

Milyen további előnyökre számíthatunk?

Természetesen akár a magán vagy az üzleti rendezvényekhez is igénybe vehetőek a komplexum egyéb szolgáltatásai is. Így akár a fürdő vagy wellness részleg teljes vagy részleges használata is szerepelhet a rendezvényünk beépített és elérhető programjai között az étkezés mellett. Vendégeinket lenyűgözhetjük az Aqua Bárral is. Ez a bár biztosítja nekik a lehetőséget arra, hogy a medence elhagyása nélkül fogyasszák el italukat.

Nagy rutinnal rendelkező és képzett, összeszokott csapatuk a szokatlan elképzeléseket is megpróbálják megvalósítani azért, hogy Önök és vendégeik kedvére tegyenek. Kőbe vésett szabályok náluk nincsenek. Próbálják vendégeik igényeit és elképzeléseit maximálisan megvalósítani és kiszolgálni a lehetőségeikhez mérten. Keressék a Rudas Bistro-t, ha egyedi családi ajándékot szeretnének vagy lenyűgöző céges rendezvényt az üzleti partnerek, munkatársak részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.