Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Február 09. 14:49, kedd | Életmód
Forrás: Naurel.hu

NVEY ECO

NVEY ECO

Az Ausztráliában gyártott NVEY ECO természetes sminktermékei megtörték a mítoszt: a szerves kozmetikumok igenis lehetnek hatékonyak.

Az alapító, Rohan Widdison a divat és a természet közti intimitást szerette volna láthatóvá tenni, ezért olyan sminktermékeket hívott életre, amelyek összekapcsolják a művészi értékeket és a stílust, miközben ápolják és védik a bőrt.

A 2005-ben alapított vállalkozás mára igazi biosmink márkává nőtte ki magát. Nemzetközi népszerűsége is évről évre fejlődik, színes, tiszta és tartós kozmetikumaikat a világ minden részén szívesen választják.

Kiváló minőségű alapanyagok

A NVEY ECO „a zöld az új fekete” szlogennel újradefiniálta a hagyományos színes kozmetikumokat. Termékeik kémiai összetevők nélkül, kizárólag magas minőségű, környezettudatos összetevőkből készülnek, és a csomagolást is hasonló elvek mentén választották.

Szigorúan vett minőség

A NVEY ECO termékek évről évre több díjat kapnak, amely kiváló minőségüknek ékes bizonyítéka. A készítmények nem tartalmaznak parabéneket, petrolkémiai vagy szintetikus illatanyagokat, tartósítószert vagy káros kémiai összetevőket. Fejlesztésük során nem végeztek állatkísérleteket sem.

Kinek ajánljuk?

A NVEY ECO kozmetikumokat azoknak a modern, környezettudatos nőknek fejlesztették, akik bőrükön szeretik érezni a természet lágy érintését, akik a sminktermékekben sem szeretnének kompromisszumot kötni a divat és az egészség között, és rajonganak a természetes, fiatalos színekért.

Kínálatukat úgy állították össze, hogy a természetes sminkeléshez minden szükséges eszköz és kellék rendelkezésre álljon. Különböző ecsetek, alapozók, púderek, pirosítók, szemhéjpúderek, rúzsok és szájfények is szerepelnek a választékban, változatos, mesés színekben.

Válaszd Te is a NVEY ECO sminktermékeit, ha ragyogóan természetes és ápoló sminkre vágysz, akár minden egyes nap!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 15. 14:10, hétfő | Életmód

Így csúsztak egymásnak az autók az M1-esen

Eseménydús videót közölt az autópályafenntrartó.