Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 26. 10:04, csütörtök | Belföld

Nyáron lesz 1 éves a Land Plan Hotel*** & Restaurant, Töltéstava legújabb szállodája

Nyáron lesz 1 éves a Land Plan Hotel*** & Restaurant, Töltéstava legújabb szállodája

2017 augusztusában nyitotta meg kapuit a Győrhöz közeli Töltéstava legújabb szállodája, a a Land Plan Hotel*** & Restaurant. Idén nyáron ünnepli 1 éves születésnapját.

Győr-Moson-Sopron megye egyik legújabb szállodája, a Land Plan Hotel*** & Restaurant Töltéstaván 2017 nyarától várja vendégeit, egy korábban is hotelként működő épület teljes felújítása után. Magyaros éttermét, kényelmes szobáit a vendégek azonnal megszerették.
Egészen fiatal és új, mégis szinte mindent tud a vendéglátásról a Land Plan Hotel***. Győrtől mindössze néhány percnyi autóútra, Töltéstaván, a 81-es számú főút mellett, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtójától 300 m-re várja a megfáradt és éhes vendégeket. Kitűnő lehetőség átutazóknak, akik egy finom étkezés és pihenés után tovább indulnak, turistáknak, akik több napot szeretnének kényelmes és nyugodt körülmények között eltölteni és természetesen a közelben élőket is várják kitűnő konyhával, ahol egy rendkívül tapasztalt, kreatív séf és csapata finomabbnál finomabb étkeket főz, leginkább helyi alapanyagokból. Az étlap leginkább a magyaros konyhát képviseli, de a nemzetközi ízekkel elegyítve, halas ételek széles választéka található meg a kínálatban.

"Nagy hangsúlyt fektetünk a kifogástalan minőségre. Falusi, csendes környezet, közel a megyeszékhelyhez." - mesélte portálunknak Alexovics- Kányási Réka, a Land Plan Hotel*** & Restaurant értékesítési asszisztense.


Háromcsillagos szálloda és étterem, amelyben negyvenhat szoba található. Az étterem nyolcvan fő befogadására alkalmas, emellett pedig a beépített terasz kilencven férőhelyet biztosít. A szolgáltatásokat folyamatosan bővítik, nemrég elkészült a szauna egy meghitt pihenő helyiséggel, illetve az alsó szinten egy külön vendéglátó helyiség is rendelkezésre áll, amelyből egy negyven fős terem nyílik, remek lehetőséget nyújtva ezzel különböző rendezvények lebonyolításához.
Zárt, kamerarendszerrel felszerelt parkoló áll a vendégek részére, ahol biztonságban és ingyenesen parkolhatnak. Az épület mögötti terület parkosítása jelenleg folyamatban van, ahol nyáron sütögetésre, sétálásra, kikapcsolódásra tökéletes, és míg a felnőttek nyugodtan beszélgetnek, a gyerekek biztonságban használhatják a kihelyezett játékokat.


A győri ipari park vállalkozásai ügyfeleinek, partnereinek és dolgozóinak is kényelmes szállást tudnak nyújtani. Valamint az autóbuszos, kerékpáros túrázóknak is ideális választás a hotel.
A győri látnivalók mellett a Land Plan Hotel*** ajánlja a szomszédos, vagy közeli települések kiránduló helyeit is: Pannonhalma, Nyúl, Pér, Ravazd, Győrújbarát…

Írta: Csobay Dániel

Fotók: Horváth Ádám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.