Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 10. 07:30, szerda | Helyi

Olasz turnéra indul a Győri Balett társulata

Olasz turnéra indul a Győri Balett társulata

Az öt éve tartó olasz nyelvterületet érintő vendégszereplés - sorozat minden év kora tavaszán valósul meg az MD Spettacoli ügynökség szervezésében. Idén, január 11-én, pénteken indulnak.

Az utazó karaván közel 40 fővel 2 kamionnal, autóbusszal és mikrobusszal vág neki a nagyvilágnak. Előadásaik az alábbi városokban láthatók majd: Cormons, Mestre, Belluno, Pavia, Vigevano, Bologna, Todi, Spoleto és Bari.

Az olasz közönség már több alkalommal láthatta a Bolero (koreográfus: Lukács András) és a Carmina Burana (koreográfus: Youri Vamos) estet a társulat előadásában, idén ezen kívül a Rómeó és Júlia című balettel (koreográfus: Youri Vamos) utazik az együttes.

Forrás: Győri Balett

MTI Fotó: Krizsán Csaba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense