Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Március 26. 08:47, hétfő | Külföld

Önkéntes tűzoltók siettek segíteni, útközben belehaltak

Önkéntes tűzoltók siettek segíteni, útközben belehaltak

Két önkéntes tűzoltó meghalt, három pedig megsérült, amikor a tűzoltóautójuk sziklafalnak csapódott Nyugat-Virgina államban, szombat éjjel - jelentették a helyi hatóságok.

A tűzoltók épp egy riasztásra válaszolva vonultak egy autópálya-balesethez, amikor autójuk vélhetően valamire ráfutva megugrott és az utat szegélyező szikláknak csapódott Kanawha megyében.


Menteni indultak

A járművön utazó öt önkéntes tűzoltó közül kettő a helyszínen meghalt.Három másik bajtársukat a területileg illetékes kórházba szállították.

Az áldozatok és a megsérült tűzoltók neveit egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A hatóságok nem adtak ki információt a három sérült állapotáról sem.

Halálos baleset előzte meg

A tűzoltók egy éjszaka történt balesethez vonultak. Értesülések szerint, ebben egy férfi és két nő meghalt akkor, amikor két jármű összeütközött. A balesetetben érintett két jármű közülaz egyik rossz irányban hajtott fel a pályára, ez vezetett a karambolhoz.

Ezeknek az áldozatoknak a neveit sem közölték a hatóságok.

A tragikus balesetek kapcsán, mind az állam kormányzója, mind szenátora, Twitter-üzenetben fejezte ki szolidaritását a hozzátartozók felé.

A rendőrség mindkét esemény körülményeinek tisztázásra vizsgálatot kezdett.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció - Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt