Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Február 15. 21:01, péntek | Bulvár

Ördög Nóra közvetíti az Oscar-gálát

Ördög Nóra közvetíti az Oscar-gálát

Február 17-én startol a Moziverzum, pár napra rá pedig a TV2 Csoport prémium filmcsatornája hozza el a hazai filmrajongóknak az Oscar-gálát, az élő közvetítés háziasszonya Ördög Nóra lesz.

A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint február 24-én, vasárnap éjjel 02:00-tól szurkolhatjuk végig, de a vörös szőnyeges bejelentkezés már 00:30-tól kezdetét veszi.

Itthon a vörös szőnyeges bevonulással egy időben indul az élő közvetítés a Moziverzumon. A műsor ideje alatt folyamatosan érkeznek majd a stúdióba Ördög Nórához a vendégek. A stúdióban az Oscar-gála hazai szakértője Dudás Viktor lesz.

A különleges estére a Moziverzum egy egész héten át segíti a ráhangolódást – február 18-tól jön az Oscar-díjas filmek hete. Többek között olyan mozikból válogathatnak a nézők, mint például a Forrest Gump, a Gettómilliomos, a Spotlight: Egy nyomozás részletei vagy a Kémek hídja. A családi filmek közül érkezik a Shrek, az Egyiptom hercege, az E.T. - A földönkívüli, többek között.

Az Oscar díjas filmek mellett animációt is ad a csatorna, szombaton és vasárnap az Így neveld a sárkányodat 1. és 2. része lesz látható.

Forrás: origo.hu

Kép: Polyák Attila/Origo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban