Városlista
2019. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2018. November 09. 10:37, péntek | Bulvár

Összeegyeztethetelen dolog miatt szakított Rippel Feri és barátnője

Összeegyeztethetelen dolog miatt szakított Rippel Feri és barátnője

A folyamatos ingázás nem tett jót Rippel Feri és barátnője kapcsolatának, kilenc hónap után elváltak útjaik.

Szakított Rippel Feri és 22 éves kedvese, Viktória, augusztusban már a gyerekvállaláson gondolkodtak, szerelmüknek azonban nem tett jót a távkapcsolat – értesült a Blikk.

„Engem minden – a kisfiam, a Rippel Akadémia és növendékei, azaz a munkám – a fővároshoz köt, miközben Viki Szegeden dolgozik. Túl nagy volt a távolság, hogy a mindennapjainkat együtt élhessük meg” – vallotta be a 47 éves artistaművész. Elmondása szerint nem volt veszekedés vagy harmadik fél, csupán belátták, hogy nem működik a távszerelem, de mindenesetre barátokként váltak el.

Rippel Feri a szakítás ellenére nem szomorkodik, egyelőre szingliként is boldogan éli az életét. A napokban jelenik meg a ketogén diétáról szóló egészségkönyve, Feri Cél a 100 év címmel, melyben a saját tapasztalatairól írt.

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 08:33, szombat | Bulvár

Magyar kisfilm verseng Cannes-ban

Egy magyar vizsgafilm, Moldovai Katalin Ahogy eddig című rendezői diplomafilmje meghívást kapott a május 14-én kezdődő 72. cannes-i fesztiválra, a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató Cinéfondation programba

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.