Városlista
2019. január 20, vasárnap - Sebestyén

Hírek

2018. November 09. 10:37, péntek | Bulvár

Összeegyeztethetelen dolog miatt szakított Rippel Feri és barátnője

Összeegyeztethetelen dolog miatt szakított Rippel Feri és barátnője

A folyamatos ingázás nem tett jót Rippel Feri és barátnője kapcsolatának, kilenc hónap után elváltak útjaik.

Szakított Rippel Feri és 22 éves kedvese, Viktória, augusztusban már a gyerekvállaláson gondolkodtak, szerelmüknek azonban nem tett jót a távkapcsolat – értesült a Blikk.

„Engem minden – a kisfiam, a Rippel Akadémia és növendékei, azaz a munkám – a fővároshoz köt, miközben Viki Szegeden dolgozik. Túl nagy volt a távolság, hogy a mindennapjainkat együtt élhessük meg” – vallotta be a 47 éves artistaművész. Elmondása szerint nem volt veszekedés vagy harmadik fél, csupán belátták, hogy nem működik a távszerelem, de mindenesetre barátokként váltak el.

Rippel Feri a szakítás ellenére nem szomorkodik, egyelőre szingliként is boldogan éli az életét. A napokban jelenik meg a ketogén diétáról szóló egészségkönyve, Feri Cél a 100 év címmel, melyben a saját tapasztalatairól írt.

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 20. 05:00, vasárnap | Bulvár

20 éves a Magna Cum Laude

Fennállása 20. évfordulóját ünnepli a Magna Cum Laude február 15-én a Papp László Budapest Sportarénában egy nagyszabású koncerttel.

2019. Január 16. 18:16, szerda | Bulvár

Sofia Coppola ismét Bill Murray főszereplésével forgat

Sofia Coppola 15 évvel az Elveszett jelentés című Oscar-díjas filmje után ismét Bill Murray főszereplésével forgat. A produkció az A24 független filmstúdió és az Apple első közös filmjeként készül el

2019. Január 16. 14:15, szerda | Bulvár

Új dallal rukkolt elő a The Cranberries együttes Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján

Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

2019. Január 16. 07:11, szerda | Bulvár

Már sört is árul az orosz posta

Sör forgalmazásába kezdett 3200 hivatalában az orosz posta - közölte a Pocsta Rosszii sajtószolgálata kedden az RNS hírügynökséggel.