Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Augusztus 07. 06:55, kedd | Bulvár

Összefogtak társukért az Irigy Hónaljmirigy tagjai

Összefogtak társukért az Irigy Hónaljmirigy tagjai

Ambrus Zoli 2005-ben szenvedett súlyos autó balesetet, amelyet csodával határos módon élt túl. Rehabilitációja hosszú volt és fájdalmas, ugyanis újra meg kellett tanulnia beszélni.

Szerelmét és házát is elvesztette, ráadásul karrierje is tönkrement. Sajnos, azóta sem vett pozitív irányt az élete, még mindig alkalmi munkákból él, ami nem valami kiszámítható. De nem is érdekli annyira a pénz. Az elmúlt nyolc éveben dolgozott már vízi mentősként, pultosként, zenekaroknak segített a háttérben, de ha kell, bármilyen kétkezi munkát elvállal. A zenéről sem mondott le, még mindig játszik, de szerinte ebből nem lehet megélni. Bár már testileg és fizikailag is jól van, a baleset miatt még mindig lassan és furcsán beszél, amit sokan félreértenek. Bár már nem aktív tagja volt együttesének az Irigy Hónaljmirigynek,most valami nagyon emberséges elhatározásra jutottak.


Eldöntötték,hogy véget kell vetni tehetséges társuk balszerencsés életének és felajánlották minden fellépésükből támogatják őt anyagilag,hogy minél hamarabb lábra tudjon állni lelkileg. Amint stabilizálódik helyzete,biztosították afelől,hogy rendszeresen lépnek fel együtt,úgy mint a régi szép időkben. Ha Te is úgy gondolod gyönyörű gesztus az összetartás,úgy oszd meg kérünk ismerőseiddel is!

Forrás: mindenegyben.com

Kép: rockbook.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára