Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. December 05. 09:16, szerda | Sport

Összeverekedett az Európa-Bajnok birkózó egy hotelben

Összeverekedett az Európa-Bajnok birkózó egy hotelben

A Bors információi szerint az Eb-győztes, hatszoros vb-ezüstérmes Deák Bárdos Mihály vasárnap egy berekfürdői hotelben összeszólalkozott egy szolgálaton kívüli hivatalos személlyel.

A szóváltás pedig annyira elmérgesedett, hogy a birkózó a végén megütötte vitapartnerét.

A karcagi kapitányság testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. A folyamatban lévő nyomozással kapcsolatban bővebb információval nem tudunk szolgálni – állt a Borshoz eljuttatott rendőrségi közleményben.

A Origokereste Deák Bárdos Mihályt is az üggyel kapcsolatban, de ő nem kívánt nyilatkozni. Egészen pontosan felvette a telefont. és ezt mondta:

- Erről nem szeretnék nyilatkozni! Keresse, a...
- Kit?
- Senkit. Nem nyilatkozom.

Az egykori sportolónak nem ez volt az első rendőrségi ügye, 2009-ben a kutyája okozott konfliktust egy lakótelepen, 2015-ben pedig egy fogadóórán került összetűzésbe egy újságíróval.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.