Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Május 18. 16:27, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Összeverekedett két testvér, majd egyikük kést rántott Salgótarjánban

Összeverekedett két testvér, majd egyikük kést rántott Salgótarjánban

Két férfi bántalmazta egymást Salgótarjánban az utcán, majd az egyikük késsel fenyegette és kergette a társát. A rendőrök elfogták a két férfit, mint kiderült, egy testvérpárt.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt P. József 24 éves, míg garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt P. Máté 21 éves salgótarjáni lakosok ellen folytat eljárást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján csütörtökön 15 óra 40 perc körül Salgótarjánban, egy italbolt előtt a 24 éves férfi – hangos szóváltást követően – testvére élettársát egy alkalommal az arcán, tenyérrel megütötte. Ezt követően a két gyanúsított kölcsönösen bántalmazta egymást, majd P. József a ruházatából egy zsebkést vett elő és azzal több alkalommal a testvére felé szúrt. A 24 éves férfi ezután hozzátartozója élettársát is megfenyegette, majd kezével a tarkóján többször megütötte.

A rendőrök a két férfit a helyszín közelében elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.