Városlista
2019. március 22, péntek - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2019. Március 14. 06:21, csütörtök | Helyi

Oszvald Marika volt a vendég

Oszvald Marika volt a vendég

Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész, A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja volt a Bezerédj Teadélután vendége, szerdán.

Csordultig megtelt a Ménfőcsanaki Művelődési Ház, Bezerédj-kastély terme az érdeklődőkkel.

A Budapesti Operettszínház művészével Ficsór Dávid, a Győr Plusz Média munkatársa beszélgetett.

Oszvald Marika igazi operett-családból származik, édesanyja a népszerű szubrett, Halasi Marika volt, édesapja pedig a legnagyszerűbb bonvivánok egyike, Oszvald Gyula. Már apró gyermekkorától a színház és azon belül is az operett világában élt. A Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakán végzett, majd az Operettszínházhoz szerződött, amelynek azóta is oszlopos tagja. Európán kívül fellépett a világ számos nagy színpadán.

Fellépett többek között: Münchenben, az USA-ban, Izraelben, Olaszországban, Franciaországban, Svájcban és Japánban. Boldogan, közvetlenül mesélt családjáról, szerepeiről, utazásairól.


Természetesen a beszélgetés után nem maradt el a népszerű operettsláger, a "Hajmási Péter" sem és a cigánykerekezést is bemutatta a közönségnek.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 22. 11:48, péntek | Helyi

Megnyíltak a Püspökvár kapui

Március 21-től, csütörtöki napokon látogatható a győri Püspökvár palotaszárnya, a Dóczy-kápolna, illetve a Győri Püspökség kertje.

2019. Március 22. 11:17, péntek | Helyi

Salvus vizes inhalátor

Az inhalátor a légzés zavaraival küzdő és a különféle légúti betegségekben szenvedő betegek életét, mindennapjait segíti.

2019. Március 22. 11:12, péntek | Helyi

Hogyan tudjuk felszámolni a pollen és allergia gondokat?

Megkezdődött március beköszöntével a tavasz, kibontják rügyeiket a fák, kibújnak a földből a virágok, melegedik az idő, az emberek hangulata érezhetően megváltozik.

2019. Március 21. 11:38, csütörtök | Helyi

Milyen eseményekre bérelhetünk limuzint?

A rövid válasz annyi, hogy bármilyenre. Hiszen rengeteg lehetőség van, amihez igazán dukál egy kis limuzinozás. Röviden összefoglaljuk, hogy melyek ezek.